Advies

Het internet biedt je grote kansen. Om te filteren welke kansen en stappen voor jou goed zijn, starten wij altijd met professioneel advies en onderzoek.

Introductiegesprek 

Een introductiegesprek gaat over jouw wensen en ideeën. Misschien twijfel je over je huidige aanpak? Heb je het gevoel dat je kennis te kort komt? Heb je geen grip op je werkterrein meer? Of vermoed je dat je betere resultaten kan halen uit online marketing? We ontdekken wat je nu bezig houdt en welke activiteiten nu en in de nabije toekomst nodig zijn. 

We leggen uit hoe ons advies tot stand komt en hoe we dit traject daarna planmatig uitvoeren en met wie. Misschien heb je zelf een specialist in dienst, of ben je dat zelf of we haken specialisten van Online Bazen aan. Hoe dan ook, we garanderen dat de kwaliteit en de vorm van onze dienstverlening precies past bij jou.

‘’Elk bedrijf is anders. Wij kijken naar je bedrijfsidentiteit, wensen, mensen en budgetten. Daarna geven we je advies over hoe en met wie wij deze opdracht het beste invullen en uitvoeren. We willen de beste kwaliteit voor jou.’’

Online Bazen werkt samen met partners en A-specialisten. Wij bieden daarmee expertise, kwaliteit en efficiency op elk gebied binnen online marketing. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw bedrijf!

WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over jouw wensen en ideeën. Misschien twijfel je over je huidige aanpak? Heb je het gevoel dat je kennis te kort komt? Wij helpen je graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

In totaal werken wij met 20 online partners samen, van SEO-bureaus tot online strategie. Van MKB- tot A-bureaus. Wij bieden voor elk bedrijf de juiste oplossingen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met je eigen mensen het internet optimaal inzetten voor je bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.in.

lees meer over onze trainingen…

Wie zijn de online bazen?

Krachten bundelen geeft de beste resultaten. Daarom zetten wij specialisten uit ons netwerk in voor een overall view. Wij werken actief samen en delen openlijk kennis via MarketingMed en events. Alles wat we doen, doen we met passie, betrokkenheid en met een open mind. We geven duidelijkheid aan jullie als onze opdrachtgever over wat je kunt verwachten, want samenwerken doe je nooit alleen. We geloven in partnerschap, dus samen met jou.

Online Bazen is onderdeel van online marketing blogplatform Marketingmed, een kennisplatform voor online marketeers.

De Bazen

Learn More
Chelsea Bosters
Commercieel EindBaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas