Ben jij benieuwd welke bazen werkzaam zijn bij Online Bazen? Wij stellen ons graag aan je voor. Gewoon, zodat jij precies weet wie jou helpen.

Chelsea_Profielfoto

Chelsea Bosters

Ik ben al jarenlang actief in de online marketing branche en ben in 2012 gestart met het online marketing platform Marketingmed. Vanuit dit platform organiseren wij evenementen, trainingen, workshops en geef ik regelmatig presentaties over online marketing.

Als content strateeg ben ik verantwoordelijk voor alle content (inhoud) van onze klanten. Hoe communiceer je? En, waarom communiceer je? Tevens denk ik graag mee met de strategie en de route die bedrijven online moeten bewandelen.

Maurice_Profielfoto

Maurice Stitzinger

Als technische baas bij Online Bazen houd ik mij bezig met alle websites, webshops en digitale uitingen van onze klanten. Wij focussen ons hierin op gebruiksvriendelijke CMS-systemen en websites die precies passen bij alle uitingen van het bedrijf.

Het is fantastisch om klanten te mogen helpen om hun dromen te realiseren. De website of webshop is hierbij een zeer belangrijk onderdeel en maakt het verschil. Hier zorg ik graag voor!

Max_Profielfoto

Max Blezer

Het grafische in combinatie met een marketing gedachte is mijn inziens een gouden combinatie. Door mijn opleiding weet ik mij goed in te leven in de wensen van de klant, kan ik de klant adviseren en de doelgroep zo specifiek mogelijk aan te spreken met het ontwerp.

Een echte specialiteit wil ik mij dan ook niet toeleggen, ik ben graag zo allround mogelijk als ontwerper, iedere klant is namelijk uniek en ik vind dat alle ontwerpen ook uniek horen te zijn!

Waar ik het beste in ben? Het creëren en bedenken van unieke logo’s en huisstijlen en deze door te voeren in alle ontwerpen die er bijkomen, denk aan visitekaartjes, bedrijfsfolder, briefpapier. Ik hoop je snel te mogen helpen!

Sandy_Profielfoto

Sandy Langstraat

Ik ben een echte Social Media freak en continu op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Door inmiddels jaren ervaring met social media, branding en het creëren van content binnen de E-Commerce sector zorg ik ervoor dat onze klanten nóg meer resultaten behalen!

Als online marketeer ben ik verantwoordelijk voor alle Social Media Marketing, Content Marketing en het bedenken van nieuwe campagnes. Het meeste plezier haal ik uit het zien van directe resultaten voor klanten, door het aangaan van een effectieve en intensieve samenwerking.

Neem contact op

E-mail (verplicht)

Bericht

WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over jouw wensen en ideeën. Misschien twijfel je over je huidige aanpak? Heb je het gevoel dat je kennis te kort komt? Wij helpen je graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

In totaal werken wij met 20 online partners samen, van SEO-bureaus tot online strategie. Van MKB- tot A-bureaus. Wij bieden voor elk bedrijf de juiste oplossingen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met je eigen mensen het internet optimaal inzetten voor je bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.in.

lees meer over onze trainingen…

Wie zijn de online bazen?

Krachten bundelen geeft de beste resultaten. Daarom zetten wij specialisten uit ons netwerk in voor een overall view. Wij werken actief samen en delen openlijk kennis via MarketingMed en events. Alles wat we doen, doen we met passie, betrokkenheid en met een open mind. We geven duidelijkheid aan jullie als onze opdrachtgever over wat je kunt verwachten, want samenwerken doe je nooit alleen. We geloven in partnerschap, dus samen met jou.

Learn More