Onze Diensten

Online Marketing Strategie

En dat betekent dat we je van A tot Z en verder bijstaan. Als partner, als coach en samen met jou en je collega’s. We staan aan je zijde, ook ‘met onze poten in de klei’. Jouw doel is ons doel! Daar gaan we voor.

Online strategie

Waarschuwing voor los zand! We zien het nog steeds te vaak. Bedrijven die te snel starten en dure beslissingen nemen zonder goede strategie. Een gemiste kans! Een strategie is een goede, concrete aanpak die je toekomstbestendig maakt en jouw ambities en rendement najaagt. Onze insteek? Met het oog op je toekomst er vanaf morgen al aan werken. Niets meer en niets minder.

Online strategie in uitvoering

Zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Adwords (SEA), Marketing automation, social selling, webdesign, conversie optimalisatie of content marketing? Bij ons zijn deze kennisgebieden allemaal aanwezig. Jouw strategie de baas worden? Dat leren we ook aan jou en je collega’s.

Sparren, advies nodig, checken of je goed zit? Online Bazen komt gewoon naar je toe.

Webdesign

Jouw website is geen eenheidsworst! Dit verlengstuk van je bedrijf verdient een goed design. Welk systeem (content management systeem)  het beste past en hoe je dat het beste ontwerpt? Daar adviseren wij eerlijk over, vanuit de filosofie en doelstellingen van je bedrijf.

De baas worden over je website kan! Met een Content Management Systeem (CMS), kan je ook zonder technische kennis zelf je site up to date houden en aanpassingen doen. Wij werken met diverse CMS-systemen, zoals WordPress, Drupal, Magento en Joomla!.

Wat is het verschil per Content Management Systeem?

Elk Content Management Systeem (CMS) heeft andere voordelen. Hoe jouw klant je site gebruikt en welke business je eruit wilt halen zijn cruciaal voor je CMS keuze. Er is volop keuze in CMS’en. Maar welk CMS qua kosten en mogelijkheden het beste bij jou past, daar staan we je graag in bij. 

Wil je een professionele website of webshop? Online Bazen geeft je professioneel en eerlijk advies. Meer weten wat voor jou goed kan werken? Als je koffie hebt komen we graag bij je langs.

Content Marketing

Content marketing is in opkomst en essentieel voor elk bedrijf, groot en klein. In de online jungle, waar iedereen alles doet en vindt moet je je onderscheiden. Zichtbaar zijn. Relevant zijn voor je klant. Met content marketing wordt je wereld groter. Je bent zekerder van een goed resultaat.

Afhankelijk van je budget en de behoefte van je klant helpt Online Bazen je met het maken van filmpjes, infographics, goede teksten, cheat sheets, jaarverslagen, nieuwsbrieven, e-magazines, et cetera.

Ben je zoekende hoe je jouw klant beter bereikt via internet? Wij komen graag bij jou op bezoek, dus plan een afspraak met ons in.

Design

Al je marketinguitingen moeten natuurlijk professioneel en overtuigend zijn. Gelukkig hebben wij diverse designbazen tot onze beschikking die jou kunnen adviseren in de mogelijkheden van professionele offline- en online marketingmaterialen. Ben je op zoek naar professionele logo’s, promotie, drukwerk en huisstijlen? Maak dan een afspraak met Online Bazen uit Den Bosch zodat je hierin perfect geadviseerd en geholpen kunt worden.

Social Media Marketing

Social media is leuk, maar je wilt het natuurlijk graag professioneel inzetten om je bedrijfsdoelen te halen. En dat kan prima! Het is een kansrijke manier om snel en laagdrempelig in contact met je klanten en prospects te komen en met hen te praten. De aanpak die voor jou het beste is bevat de social media kanalen waar je klant mee werkt of waar je klant zich ontspant. We pushen je klant niet, want dat werkt niet zoals je weet. We zijn wel relevant en servicegericht voor je klant, precies zoals jij je klant wilt behandelen.

De wereld van social media is actief, snel en ook veranderlijk. Daar zijn waar jouw klant zit? Daarmee  maak je het verschil. Maar hoe blijf je bij? Online Bazen helpt je hierbij. Welke trends zijn er? Welke social media kanalen komen op of lopen juist terug? En wat draagt het beste bij aan jouw bedrijfsdoelen?

Gebruik je Facebook, LinkedIn, Google+, Instagram, Twitter, Snapchat, Periscope, You tube…. Of juist niet?  Misschien biedt adverteren (LINK) ook kansen en mogelijkheden voor je. Wij adviseren je graag over wat je kunt doen met social media, in de volle breedte.

Wil je professioneel en eerlijk advies over social media? Laten we dan kennis maken!

Social Media Adverteren

Jouw doelgroep bereiken met een advertentiebudget? Dat kan prima.  Adverteren via social media biedt plenty mogelijkheden bij het bereiken van je doelgroep.

Adverteren op Facebook is populair bij ondernemers. Maar misschien is adverteren via Twitter, LinkedIn of Instagram ook interessant voor jou. Waar zet jij je geld in? Waar zit jouw klant en wat doet je klant daar precies? Welke kansen zijn er en wanneer moet je inspringen? Voor grip op de zaak heb je een slimme aanpak en terugkoppeling nodig. Wij helpen je monitoren en bij het maken van analyses. Wil je pro actief sturen? Online Bazen staat aan je zijde.

Wil je een nieuwe, betere en professionele social media advertentiecampagne? Heb je eerlijk advies over je social media strategie nodig? Maak dan een afspraak met Online Bazen.

.

Conversie Marketing

Een groot bereik en veel bezoekers betekent niet altijd dat je sales en conversie maximaal toenemen. Online Bazen wil graag meer bestellingen en aanvragen voor je realiseren. Met kleine aanpassingen in je conversie optimalisatie maken we vaak al een wereld van verschil. We testen dit graag voor je!

Online Bazen werkt met professionele tools voor een optimaal resultaat.

Conversie optimalisatie? We richten de website zo in, dat je bezoekers converteren. Dat is ons doel! We weten welke factoren het gedrag van je potentiële klant beinvloeden. Denk hierbij aan kleurgebruik, grootte en vorm van buttons, afbeeldingen, gebruik van titels, micro copy, et cetera. We testen variaties bij de consument en dragen opties aan die het beste voor je werken.

En uiteraard, alle tests zetten we in nauw overleg met je op. Belangrijke afwegingen leggen we aan je voor en resultaten rapporteren we periodiek. Zo blijf je jouw conversie de baas. 

Wil je meer conversie? Ben je toe aan verbetering of op zoek naar professioneel en eerlijk advies over je optimalisatie-campagne? Maak dan een afspraak met ons.

Google Analytics

Hoe gebruik je dat? En haal je alles eruit wat je ermee kan? Het inrichten en werken met Google Analytics is iets complexer dan we zouden willen. We helpen je daarom graag hierbij zodat je omzet groeit en je je klanten gerichter van A naar B helpt. En dat van A tot Z.

Met Google Analytics kun je o.a. meten hoeveel bezoekers er op je website komen, waar ze vandaag komen en waar ze weer afhaken. Maar wanneer je dieper in Google Analytics duikt ontdek je dat je veel meer kunt meten.
Door op de juiste wijze gebruik te maken van de mogelijkheden van Google Analytics kun je je website nog verder optimaliseren en verbeteren, zodat je conversie uiteindelijk omhoog gaat. Wil je meer ontdekken over de mogelijkheden van Google Analytics?

Ben je toe aan verbetering of op zoek naar professioneel en eerlijk advies over je optimalisatie-campagne? Maak dan een afspraak met ons

Google Adverteren

Ben je op zoek naar een professioneel bureau die het reilen en zeilen kent van Google Adwords (SEA) en begrijpt welke optimalisatie-mogelijkheden er zijn voor je campagnes? Online Bazen adviseert en optimaliseert je complete Google Adwords campagnes en bekijkt tevens welke kansen er op Google optimalisatie en conversie optimalisatie gebied er liggen om jouw advertenties nog succesvoller te maken.

Door de vele mogelijkheden van Google Adwords is het belangrijk om je campagne juist in te richten. Verkeerde inzet kan veel kosten terwijl kleine aanpassingen vaak al enorme verbeteringen betekenen. Gelukkig hebben wij bij Online Bazen genoeg ervaring met Google Adwords en diverse specialisten met jarenlange werkervaring op dit gebied.

Ben jij op zoek naar een online marketing bureau die wél begrijpt hoe Google Adwords werkt en Google Adwords efficiënt wordt ingezet? Ben je toe aan verbetering of op zoek naar professioneel en eerlijk advies over de huidige aanpak? Maak dan een afspraak met Online Bazen uit Den Bosch zodat je precies weet welke mogelijkheden er zijn.

Google Optimalisatie

Een website is belangrijk om je online zichtbaarheid te verbeteren, leads te werven en je doelen te behalen. Maar zonder relevante bezoekers kun je de leads en doelen vaak wel vergeten. Google Optimalisatie is onderdeel van een groter geheel: Search Engine optimalisation. Wij optimaliseren je website zo dat je goed wordt gevonden door je potentiële doelgroep. Dit doen wij altijd in combinatie met content marketing en conversie optimalisatie. Hierdoor zal je verhaal als bedrijf kloppen, wordt je gevonden én behaal je een goede ROI.

Op het gebied van Google Optimalisatie zijn wij gespecialiseerd in de volgende onderdelen:

  • Onsite optimalisatie
  • Off-site optimalisatie
  • Linkbuilding
  • Content marketing
  • Strategie en uitvoering

Wil je meer bezoekers op je website of webshop? Ben je toe aan verbetering of op zoek naar professioneel en eerlijk advies over de kansen en mogelijkheden op gebied van Google optimalisatie? Maak dan een afspraak met ons.

WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over jouw wensen en ideeën. Misschien twijfel je over je huidige aanpak? Heb je het gevoel dat je kennis te kort komt? Wij helpen je graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

In totaal werken wij met 20 online partners samen, van SEO-bureaus tot online strategie. Van MKB- tot A-bureaus. Wij bieden voor elk bedrijf de juiste oplossingen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met je eigen mensen het internet optimaal inzetten voor je bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.in.

lees meer over onze trainingen…

Wie zijn de online bazen?

Krachten bundelen geeft de beste resultaten. Daarom zetten wij specialisten uit ons netwerk in voor een overall view. Wij werken actief samen en delen openlijk kennis via MarketingMed en events. Alles wat we doen, doen we met passie, betrokkenheid en met een open mind. We geven duidelijkheid aan jullie als onze opdrachtgever over wat je kunt verwachten, want samenwerken doe je nooit alleen. We geloven in partnerschap, dus samen met jou.

Online Bazen is onderdeel van online marketing blogplatform Marketingmed, een kennisplatform voor online marketeers.

De Bazen

Learn More
Chelsea Bosters
Commercieel EindBaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas