Online Bazen

Wij zijn Online Bazen.  Speciaal hier om samen met jou je strategische, tactische en operationele uitdagingen de baas te worden.

Met ons team zorgen wij voor de kwaliteit die jij als onze opdrachtgever en business partner van ons verlangt. 

De aanpak? Effectief, haalbaar en uitvoerbaar.

We houden van duidelijkheid, logica en begeven ons buiten gebaande paden. Conventies? Alleen als het bijdraagt aan het doel. En dat doel is jouw unieke propositie en verhaal de wereld in helpen.

We beginnen altijd bij de basis: jullie eigen contentstrategie.  Wat is jullie reden van bestaan, wat zijn jullie doelen, wat beweegt jullie, wat is jullie passie? We kijken naar kansen en naar wat jullie ‘doelgroep’ nodig heeft. Wie zijn zij, waar worstelen ze mee, waar hebben ze vragen over? We willen hen raken. Met jullie verhaal en propositie. Een mooie relatie met hen opbouwen! 

Dit werk is mensenwerk. Een menselijke aanpak is dus de cruciale succesfactor. Als we allemaal blij zijn met de basis, de contentstrategie, dan voeren we dit stapsgewijs in en uit. En dat doen we ook samen met jou.  In jouw tempo, en in het tempo van je budget. Te beginnen met de quickwins.

Vanuit je contentstrategie optimaliseren en richten we kanalen in, zorgen voor een goede huisstijl, verbeteren we content, trainen we je collega’s en helpen we bij het beheer en de rolverdeling in je organisatie. We koppelen (online) marketing aan je communicatie, verhogen je vindbaarheid en zorgen voor meer bezoekers en klanten. We doen exact wat jij nodig hebt.

Ons streven? Samen met jou heel efficiënt, budgetvriendelijk en in een haalbaar tempo gaan voor het mooiste resultaat.

Learn More
WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over jouw wensen en ideeën. Misschien twijfel je over je huidige aanpak? Heb je het gevoel dat je kennis te kort komt? Wij helpen je graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

In totaal werken wij met 20 online partners samen, van SEO-bureaus tot online strategie. Van MKB- tot A-bureaus. Wij bieden voor elk bedrijf de juiste oplossingen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met je eigen mensen het internet optimaal inzetten voor je bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.in.

lees meer over onze trainingen…

Wie zijn de online bazen?

Krachten bundelen geeft de beste resultaten. Daarom zetten wij specialisten uit ons netwerk in voor een overall view. Wij werken actief samen en delen openlijk kennis via MarketingMed en events. Alles wat we doen, doen we met passie, betrokkenheid en met een open mind. We geven duidelijkheid aan jullie als onze opdrachtgever over wat je kunt verwachten, want samenwerken doe je nooit alleen. We geloven in partnerschap, dus samen met jou.

Online Bazen is onderdeel van online marketing blogplatform Marketingmed, een kennisplatform voor online marketeers.

De Bazen

Learn More
Chelsea Bosters
Commercieel EindBaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas