Advies

Het internet biedt je grote kansen. Om te filteren welke kansen en stappen voor jou goed zijn, starten wij altijd met professioneel advies en onderzoek.

Introductiegesprek

Een introductiegesprek gaat over jouw wensen en ideeën. Misschien twijfel je over je huidige aanpak? Heb je het gevoel dat je kennis te kort komt? Heb je geen grip op je werkterrein meer? Of vermoed je dat je betere resultaten kan halen uit online marketing? We ontdekken wat je nu bezig houdt en welke activiteiten nu en in de nabije toekomst nodig zijn.

We leggen uit hoe ons advies tot stand komt en hoe we dit traject daarna planmatig uitvoeren en met wie. Misschien heb je zelf een specialist in dienst, of ben je dat zelf of we haken specialisten van Online Bazen aan. Hoe dan ook, we garanderen dat de kwaliteit en de vorm van onze dienstverlening precies past bij jou.

‘’Elk bedrijf is anders. Wij kijken naar je bedrijfsidentiteit, wensen, mensen en budgetten. Daarna geven we je advies over hoe en met wie wij deze opdracht het beste invullen en uitvoeren. We willen de beste kwaliteit voor jou.’

WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over jouw wensen en ideeën. Misschien twijfel je over je huidige aanpak? Heb je het gevoel dat je kennis te kort komt? Wij helpen je graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met online marketing, maar hoe? Nadat de strategie is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met maandelijkse voortgangsgesprekken en/of rapportages, alles om jullie doel te behalen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met je eigen mensen het internet optimaal inzetten voor je bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.in.

lees meer over onze trainingen…

Wie zijn de online bazen?

Online Bazen kleurt graag buiten de lijntjes en we begeven ons de buiten gebaande paden. Mede dankzij deze out-of-the box strategie bieden we duidelijkheid en logica voor jou als opdrachtgever. Met ons vaste team zorgen wij voor de kwaliteit die jij als opdrachtgever en businesspartner mag verwachten, of wij nu de volledige online marketing uit handen nemen of een advertentiecampagne draaien. Wij geloven in de kracht van een partnerschap en de lange termijn.

Jouw contactpersonen

Learn More
Chelsea Bosters
Commercieel Eindbaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op
Stel nu je vragen!
Stel nu je vragen!
Wat wil je graag van ons weten?
Connecting...
Op dit moment is er even niemand beschikbaar!
Op dit moment zijn onze chat bazen bezet! even geduld
:
:
:
Heb je een vraag aan Online Bazen? Stel hem gerust!
:
:
De chat is beeindigd
Bent u naar wens geholpen tijdens de chatsessie?
Goed Slecht