Content marketing

Online Bazen > Content marketing
WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over uw wensen en ideeën. Misschien twijfelt u over uw huidige aanpak? Heeft u het gevoel dat u kennis te kort komt? Wij helpen u graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met online marketing, maar hoe? Nadat de strategie is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met maandelijkse voortgangsgesprekken en/of rapportages, alles om uw doel te behalen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met uw eigen mensen het internet optimaal inzetten voor uw bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.

lees meer over onze trainingen…

Content marketing is in opkomst en essentieel voor elk bedrijf, groot en klein. In de online jungle, waar iedereen alles doet en vindt moet u zich onderscheiden. Zichtbaar zijn. Relevant zijn voor uw klant. Met content marketing wordt uw wereld groter. U bent zekerder van een goed resultaat.

Afhankelijk van uw budget en de behoefte van uw klant helpt Online Bazen u met het maken van filmpjes, infographics, goede teksten, cheat sheets, jaarverslagen, nieuwsbrieven, e-magazines, et cetera.

Bent u zoekende naar hoe u uw klant beter bereikt via het internet? Wij komen graag bij u op bezoek, dus plan gerust een afspraak met ons in.

Chelsea Bosters
Commercieel EindBaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas

Ik wil informatie over:

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op