• 073-2032195
  • [email protected]
  • Onze klanten geven ons een:

Services Details

Google Search Console

Wij gebruiken Google Search Console om de websites van onze klanten in de zoekresultaten van Google bij te houden en onderhouden. Je kan bijvoorbeeld bekijken met welke zoekopdracht gebruikers op jouw site uitkomen en de tool analyseert de vertoningen, klikken en positie van jouw site in Google Zoeken.

Daarnaast kun je problemen met jouw website in de Google zoekresultaten oplossen. De URL-inspectietool biedt gedetailleerde crawl-, index- en weergave gegevens over jouw pagina’s, die rechtstreeks afkomstig zijn uit de Google-index. 

Ook kun je e-mailmeldingen ontvangen wanneer Google problemen op je site identificeert. Je kan bekijken op welke URL’s de problemen van invloed zijn en Google laat jou weten wanneer de problemen opgelost zijn. Search Console is daarom een super handige tool om alles te analyseren wat betrekking heeft op de zoekresultaten van Google. Online Bazen zorgt ervoor dat je site opvalt in de zoekresultaten van Google. Neem hiervoor contact met ons op zodat wij jouw website kunnen optimaliseren. 

Onze Diensten

Wat zeggen onze klanten

Certificeringen