• 073-2032195
  • [email protected]
  • Onze klanten geven ons een:

Services Details

Google Tag Manager

Google Tag Manager (GTM) is een stukje code die je eenmalig plaats op een website. Hiermee kun je in een handomdraai scripts en codes op een website plaatsen. Waar je voorheen over en weer moest communiceren met jouw developer kun je nu in een handomdraai de gewenste code plaatsen op jouw website. Vanuit het Google Tag Manager account kun je bijvoorbeeld de Google Analytics code of Facebook pixel super snel op een website plaatsen. 

Snelheid


Je hoeft maar een klein stukje code op jouw website te plaatsen. De rest regelt Google zelf. Jouw website blijft hierdoor clean en de snelheid optimaal. Waardoor jouw website beter scoort in Google.

Gebruiksgemak


Alles werkt via een centrale tool. Het is voor alle stakeholders super simpel om de tags en codes toe te voegen.

Betrouwbaarheid


Slechte codes leiden tot slechte websites. Google Tag Manager laat je alle codes van tevoren testen alvorens deze live gaan. Je voorkomt hiermee crashes en fouten op je website.

Bij Online Bazen zijn we van mening dat ieder bedrijf gebruik zou moeten maken van Google Tag Manager. Op deze manier kun jij jouw website op een efficiënte manier van de relevante tags voorzien. Het instellen van GTM kan echter lastig zijn. De experts van Online Bazen kunnen je hiermee helpen. Desnoods stemmen we samen met jouw ontwikkelaar alles af, zodat alles op de juiste wijze geïmplementeerd wordt. Betrouwbare en correcte data zijn essentieel voor de uitvoer van efficiënte online marketing. Wacht daarom niet langer en neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Onze Diensten

Wat zeggen onze klanten

Certificeringen