Design

Online Bazen > Design
WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over jouw wensen en ideeën. Misschien twijfel je over je huidige aanpak? Heb je het gevoel dat je kennis te kort komt? Wij helpen je graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met online marketing, maar hoe? Nadat de strategie is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met maandelijkse voortgangsgesprekken en/of rapportages, alles om jullie doel te behalen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met je eigen mensen het internet optimaal inzetten voor je bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.in.

lees meer over onze trainingen…

Al je marketinguitingen moeten natuurlijk professioneel en overtuigend zijn. Gelukkig hebben wij onze designbazen tot onze beschikking die jou kunnen adviseren en helpen in de mogelijkheden van professionele offline- en online designs en drukwerk.

Logo Design

Wij ontwerpen graag logo’s. Een logo is vaak het eerste wat potentiele klanten van je bedrijf zien, en moet dan ook aansluiten bij de behoeftes van je doelgroep. Waar wil je voor staan? En, wat wil je uitstralen? Wij helpen je hier graag bij.

Drukwerk

Ook voor drukwerk ben je bij Online Bazen aan het juiste adres. Zodra wij alles voor je hebben vormgegeven (van flyers, tot visitekaartjes en brochures), helpen wij je ook graag met het vervolgproces. Wij nemen dit graag zelfs volledig van je over.

Ben je op zoek naar professionele logo’s, promotie, drukwerk en huisstijlen? Maak dan een afspraak met Online Bazen uit Den Bosch zodat je hierin perfect geadviseerd en geholpen kunt worden.

Chelsea Bosters
Commercieel EindBaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas

Ik wil informatie over:

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op
Stel nu je vragen!
Stel nu je vragen!
Wat wil je graag van ons weten?
Connecting...
Op dit moment is er even niemand beschikbaar!
Op dit moment zijn onze chat bazen bezet! even geduld
:
:
:
Heb je een vraag aan Online Bazen? Stel hem gerust!
:
:
De chat is beeindigd
Bent u naar wens geholpen tijdens de chatsessie?
Goed Slecht