Design

Online Bazen > Design
WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over uw wensen en ideeën. Misschien twijfelt u over uw huidige aanpak? Heeft u het gevoel dat u kennis te kort komt? Wij helpen u graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met online marketing, maar hoe? Nadat de strategie is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met maandelijkse voortgangsgesprekken en/of rapportages, alles om uw doel te behalen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met uw eigen mensen het internet optimaal inzetten voor uw bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.

lees meer over onze trainingen…

Al uw marketinguitingen moeten natuurlijk professioneel en overtuigend zijn. Gelukkig hebben wij onze designbazen tot onze beschikking die u kunnen adviseren en helpen in de mogelijkheden van professionele offline- en online designs en drukwerk.

Logo Design

Wij ontwerpen graag logo’s. Een logo is vaak het eerste wat potentiële klanten van uw bedrijf zien, en moet dan ook aansluiten bij de behoeftes van uw doelgroep. Waar wilt u voor staan? En, wat wilt u uitstralen? Wij helpen u hier graag bij.

Drukwerk

Ook voor drukwerk bent u bij Online Bazen aan het juiste adres. Zodra wij alles voor u hebben vormgegeven (van flyers, tot visitekaartjes en brochures), helpen wij u ook graag met het vervolgproces. Wij nemen dit graag zelfs volledig van u over.

Bent u op zoek naar professionele logo’s, promotie, drukwerk en huisstijlen? Maak dan een afspraak met Online Bazen zodat u hierin perfect geadviseerd en geholpen kunt worden.

Chelsea Bosters
Commercieel EindBaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas

Ik wil informatie over:

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op