Content marketing

Online Bazen > Diensten > Content marketing

Content marketing

WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over uw wensen en ideeën. Misschien twijfelt u over uw huidige aanpak? Heeft u het gevoel dat u kennis te kort komt? Wij helpen u graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met online marketing, maar hoe? Nadat de strategie is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met maandelijkse voortgangsgesprekken en/of rapportages, alles om uw doel te behalen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met uw eigen mensen het internet optimaal inzetten voor uw bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.

lees meer over onze trainingen…

Content marketing is de basis van klantenbinding. Mits goed ingezet, is content een effectief middel voor het behouden van bestaande klanten en voor het aantrekken van nieuwe klanten. Zonder een solide content marketing strategie is het onmogelijk om het beste resultaat er uit te halen. Klanten binden, doet u vooral door het bieden van relevante content. Informatie die de klant echt helpt.

Wij koppelen content marketing aan resultaat. Deze vorm van online marketing is meetbaar en we kunnen gemakkelijk bijsturen.

Wat kan het uw bedrijf opleveren?

Content marketing is tegenwoordig essentieel voor elk bedrijf, groot én klein. In de online jungle, waar men alles kan zoeken en vinden, daar moet u zich onderscheiden.

Zichtbaar zijn. Relevant zijn voor uw klant. Met content marketing wordt uw wereld groter. U bent zekerder van een goed resultaat.

Zodra er een content marketing strategie staat, kan er worden gestart met de uitvoering van online marketing. Wij ondersteunen u hier graag bij waar mogelijk. Of het nu gaat om het bouwen van een professionele website, om het ontwerpen van logo’s en huisstijlen, social media marketing, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren of e-mailmarketing. Wij helpen u graag om uw bedrijfsdoelen te behalen!

Wat kan Online Bazen voor u betekenen?

Online Bazen heeft 10 jaar ervaring in content marketing. We voeren dagelijks concrete taken uit voor onze klanten met behulp van een content planning. Voor onze nieuwe klanten bouwen we een realistisch, uitvoerbaar plan.  

Wij begrijpen dat content marketing verbonden moet worden aan doelen en conversies. Er moeten immers successen worden geboekt. Wij begrijpen dat de content en de boodschap leidend zijn. Maar uiteindelijk zullen successen gemeten worden met de omzetcijfers, de leads en de bezoekers (aantallen).

Vergeleken met offline reclame boodschappen (billboards, flyers en adverteren in bushokjes), is de impact van content marketing meetbaar. De hoeveelheid vertoningen van de verspreide boodschap, de interactie en het aantal mensen die tot contact zijn overgegaan. Het is allemaal in cijfers zichtbaar na uitvoering van online marketing.

We creëren content op uw website. Denk hierbij aan het neerzetten van een geheel nieuwe huisstijl, inclusief een nieuwe logo. Vooral de teksten die we voor u schrijven en de bijbehorende afbeeldingen maken van uw website één geheel. Content is belangrijk bij het positioneren van uw bedrijf.

Er zijn verschillende doelen om content in te zetten. Wilt u meer binding met uw klanten of meer bezoekers trekken naar uw website? Er zijn verschillende Social Media kanalen die, strategisch, ingezet kunnen worden. Alleen daar waar uw B2B of uw B2C klanten zich bevinden. En er een grote kans is dat ze overgaan tot aankoop.

Bent u zoekende naar hoe u meer succes behaalt middels content marketing, of bent u op zoek naar een effectieve content marketing strategie? Wij komen graag bij u op bezoek. Plan een afspraak met ons in.

Chelsea Bosters
Commercieel EindBaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op