Data Analytics

Online Bazen > Diensten > Data Analytics

Data Analytics

WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over uw wensen en ideeën. Misschien twijfelt u over uw huidige aanpak? Heeft u het gevoel dat u kennis te kort komt? Wij helpen u graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met online marketing, maar hoe? Nadat de strategie is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met maandelijkse voortgangsgesprekken en/of rapportages, alles om uw doel te behalen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met uw eigen mensen het internet optimaal inzetten voor uw bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.

lees meer over onze trainingen…

Data is essentieel. Zonder data weet u namelijk nooit zeker welke beslissingen er moeten worden genomen. Inzicht in bezoekersaantallen, conversies en aanmeldingen bieden bewijs voor de gedane werkzaamheden, en laten zien welke kansen en mogelijkheden er liggen voor optimalisatie.

Zonder inzicht in de juiste data kunnen er geen beslissingen worden genomen. U wilt immers niet dat u de verkeerde pagina’s, campagnes of zoekwoorden optimaliseert. Pas zodra u precies weet waar welke resultaten vandaan komen, en wat de groei is geweest van uw strategie, kunt u concrete en passende oplossingen verzinnen.

Data Analytics geeft inzicht in resultaten. Denk hierbij aan de inrichting van diverse dataprogramma’s zoals Google Analytics, Google Tag Manager en Google Search Console, maar ook aan het instellen van doelen en conversies, het inrichten van Pixels (zoals de Facebook- en Snapchat Pixel) en de inrichting van rapportages.

Dankzij Data Analytics kunnen strategische beslissingen worden genomen en worden er keuzes gemaakt op basis van data, de meest efficiënte vorm van beslissen.

Wat kan het uw bedrijf opleveren?

Inzicht in de resultaten van alle online activiteiten geeft uw bedrijf of organisatie de mogelijkheid om strategische beslissingen te nemen. Welke campagnes hebben het meeste effect? Welke landingspagina’s leveren de hoogste conversieratio op?

Aan de hand van Data Analytics kunnen wij van Online Bazen betere beslissingen nemen, sneller schakelen en betere resultaten behalen.

Wat kan Online Bazen voor u betekenen?

Online Bazen heeft ruime ervaring met Data Analytics. Wij kunnen uw website of webshop helpen met de inrichting van alle benodigde data programma’s, of de optimalisatie daarvan. Middels advies of rapportage kunnen wij uw bedrijf op de juiste manier adviseren over de huidige stand van zaken, toekomstige mogelijkheden en interessante online marketing kanalen.

Data Analytics is voor ons ook essentieel om uzelf inzicht te geven in de gedane werkzaamheden en de bijbehorende resultaten. Alles draait om resultaat, en wij maken het voor u inzichtelijk.

Bent u op zoek naar een partij die voor uw bedrijf de benodigde data programma’s in kan richten, of op zoek naar advies op dit gebied? Wij komen graag bij u op bezoek. Plan een afspraak met ons in

Chelsea Bosters
Commercieel EindBaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op