Design & drukwerk

Online Bazen > Diensten > Design & drukwerk

Design & drukwerk

WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over uw wensen en ideeën. Misschien twijfelt u over uw huidige aanpak? Heeft u het gevoel dat u kennis te kort komt? Wij helpen u graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met online marketing, maar hoe? Nadat de strategie is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met maandelijkse voortgangsgesprekken en/of rapportages, alles om uw doel te behalen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met uw eigen mensen het internet optimaal inzetten voor uw bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.

lees meer over onze trainingen…

Al uw marketinguitingen moeten natuurlijk professioneel en overtuigend zijn. Gelukkig hebben wij onze designbazen tot onze beschikking. Zij kunnen u adviseren over alle mogelijkheden. en helpen met professionele offline- en online designs. Dit kan zijn voor het ontwerp van een logo, maar ook voor het drukken van posters, flyers en ander marketingmateriaal.

Wat kan het uw bedrijf opleveren?

Wij ontwerpen graag logo’s en huisstijlen voor onze klanten. Een logo is vaak het eerste wat potentiële klanten van uw bedrijf zien, en moet dan ook aansluiten bij de behoeftes van uw doelgroep. Waar wilt u voor staan? En, wat wilt u uitstralen? Wij helpen u hier graag bij.

Van social media banners, tot Display Ads en blog designs, Online Bazen neemt ook dit deel graag uit handen. We maken een banner volgens uw huisstijl voor de online advertenties. U kunt deze advertentie banners plaatsen op Facebook of verspreiden via andere social media kanalen. De banners kunnen ook door Google advertenties op andere websites verspreid worden.

Wat kan Online Bazen voor u betekenen?

Voor drukwerk en grafisch design bent u bij Online Bazen aan het juiste adres. Wij kunnen alles voor u vormgegeven, het design van flyers, het maken van visitekaartjes en het vormgeven van brochures. Na de design fase helpen wij u ook graag met het vervolgproces bij de drukkerij. We regelen dat ook het drukken van de designs goed verloopt. Wij nemen het hele proces van ontwerp tot en met drukkerij graag volledig van u over.

Bent u op zoek naar professionele logo’s, promotie, drukwerk en huisstijlen? Maak dan een afspraak met Online Bazen zodat u hierin perfect geadviseerd en geholpen kunt worden.

Chelsea Bosters
Commercieel EindBaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op