Google adverteren (SEA)

Online Bazen > Diensten > Google adverteren (SEA)

Google adverteren (SEA)

WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over uw wensen en ideeën. Misschien twijfelt u over uw huidige aanpak? Heeft u het gevoel dat u kennis te kort komt? Wij helpen u graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met online adverteren, maar hoe? Nadat de SEA strategie is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met maandelijkse voortgangsgesprekken en/of rapportages, alles om uw doel te behalen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met uw eigen mensen het internet optimaal inzetten voor uw bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.

lees meer over onze trainingen…

Wilt u professioneel advies op gebied van Google adverteren? Wij zijn een ervaren online marketing bureau dat het reilen en zeilen kent van Google Adwords (SEA). Wij begrijpen  welke optimalisatie-mogelijkheden er zijn voor uw campagnes. Online Bazen is door Google benoemd tot gecertificeerd bureau in Search Engine Advertising (SEA).

Google Partner

De Google Partner-status wordt gegeven, wanneer er progressieve resultaten zijn geboekt voor klanten. Het is een blijk van goede resultaten en sterke groei van het klantenbestand van de bedrijven waar wij voor werken.

Online Bazen is gecertificeerd door Google als een professioneel bureau in de uitvoering van Google Ads.. Ons team Online marketeers moest hier aan een aantal hoge criteria voldoen, vooraleer het deze titel kreeg.

Wat kan het uw bedrijf opleveren?

Google Ads biedt allereerst verschillende opties om te kunnen adverteren, waaronder o.a. Google Search, Google Shopping, Display en YouTube. Belangrijk is dat u de potentiële klant op het juiste moment weet te bereiken, via het juiste kanaal. Op basis van relevante zoektermen is het mogelijk om de potentiële klant uw advertenties te tonen, wanneer hij/zij ergens specifiek op zoek naar is. De kunst is om de vraag van de consument op het juiste moment te leren begrijpen. Indien u dat combineert met de juiste advertenties, is de kans groot dat de advertenties een omzetgroei gaan realiseren.

Wat kan Online Bazen voor u betekenen?

Online Bazen adviseert en optimaliseert uw complete Google Adwords campagnes en bekijkt tevens welke kansen er op Google optimalisatie en conversie optimalisatie gebied er liggen, om uw advertenties nog succesvoller te maken.

Door de vele mogelijkheden van Google Adwords is het belangrijk om uw campagne juist in te richten. Verkeerde inzet kan veel kosten terwijl kleine aanpassingen vaak al enorme verbeteringen betekenen. Gelukkig hebben wij bij Online Bazen genoeg ervaring met Google Adwords en diverse specialisten met jarenlange werkervaring op dit gebied.

Bent u op zoek naar een online marketing bureau dat wél begrijpt hoe Google Adwords werkt en SEA efficiënt wordt ingezet? Bent u toe aan verbetering of op zoek naar professioneel en eerlijk advies over de huidige aanpak? Plan een afspraak met ons in.

Chelsea Bosters
Commercieel EindBaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op