Social media marketing & adverteren

Online Bazen > Diensten > Social media marketing & adverteren

Social media marketing & adverteren

WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over uw wensen en ideeën. Misschien twijfelt u over uw huidige aanpak? Heeft u het gevoel dat u kennis te kort komt? Wij helpen u graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met online marketing, maar hoe? Nadat de strategie is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met maandelijkse voortgangsgesprekken en/of rapportages, alles om uw doel te behalen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met uw eigen mensen het internet optimaal inzetten voor uw bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.

lees meer over onze trainingen…

Social media is leuk, maar u wilt het natuurlijk graag professioneel inzetten om uw bedrijfsdoelen te halen. En dat kan prima! Het is een kansrijke manier om snel en laagdrempelig in contact met uw klanten en prospects te komen en met hen te praten. De aanpak die voor u het beste is bevat de social media kanalen waar uw klant mee werkt of waar uw klant zich ontspant. We pushen uw klant niet, want dat werkt niet zoals u weet. We zijn wel relevant en servicegericht voor uw klant, precies zoals u uw klant wilt behandelen.

De wereld van social media is actief, snel en ook veranderlijk. Daar zijn waar uw klant zit? Daarmee maakt u het verschil. Maar hoe blijft u bij? Online Bazen helpt u hierbij. Welke trends zijn er? Welke social media kanalen komen op of lopen juist terug? En wat draagt het beste bij aan uw bedrijfsdoelen?

Gebruikt u Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, Snapchat, YouTube…. Of juist niet?  Misschien biedt adverteren ook kansen en mogelijkheden voor u.

Social media adverteren

Uw doelgroep bereiken met een advertentiebudget? Dat kan prima. Adverteren via social media biedt diverse mogelijkheden voor het effectief bereiken van uw doelgroep.

Adverteren op Facebook is populair bij ondernemers. Maar misschien is adverteren via LinkedIn, Snapchat of Instagram ook interessant voor uw bedrijf. Waar zet u uw geld in? Waar zit uw klant en wat doet uw klant daar precies? Welke kansen zijn er en wanneer moet u inspringen? Voor grip op de zaak heeft u een slimme aanpak en terugkoppeling nodig. Wij helpen u monitoren en bij het maken van analyses. Wilt u proactief sturen? Online Bazen staat aan uw zijde.

Wilt u een nieuwe, betere en professionele social media advertentiecampagne? Heeft u eerlijk advies over uw social media strategie nodig? Maak dan een afspraak met Online Bazen.

Chelsea Bosters
Commercieel EindBaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op