Webdesign

Online Bazen > Diensten > Webdesign

Webdesign

WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over uw wensen en ideeën. Misschien twijfelt u over uw huidige aanpak? Heeft u het gevoel dat u kennis te kort komt? Wij helpen u graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met een nieuwe website en een nieuw design, maar hoe? Nadat het design gezamenlijk is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met eventueel voortgangsgesprekken of meerdere webdesign voorbeelden, alles om een mooi design neer te zetten.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met uw eigen mensen het internet optimaal inzetten voor uw bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.

lees meer over onze trainingen…

Een website is het uithangbord van uw bedrijf of organisatie. Uw website of webshop moet daarom uniek zijn en passen bij de huisstijl van uw merk (branding).

Uw website moet ook passen bij de filosofie en de doelstellingen van uw bedrijf. Of u nou een lokale bakker op de hoek bent, of een groot internationaal kledingmerk hebt. Iedere website of webshop vraagt om eigen, unieke functionaliteiten en een eigen design..

Daarnaast heeft u natuurlijk ook een bepaald doel voor ogen. Is uw website puur informatief of is het een verlengstuk van uw fysieke winkel en wilt u uw producten online verkopen?

Wat kan het uw bedrijf opleveren?

Wanneer u een professionele website of webshop laat maken door Online Bazen, wordt deze niet alleen zoekmachinevriendelijk opgeleverd, maar ook responsive gemaakt. Dit betekent dat uw website of webshop ook geschikt is voor mobiel en tablet. Tegenwoordig maakt men meer gebruik van internet op de mobiele telefoon (onderweg), dan op de computer. De websites en webshops die wij opleveren, voldoen aan de laatste nieuwe technieken.

Wij vinden het enorm belangrijk dat u volledig beheer heeft over uw eigen website. Zo kunt u de informatie op de website zelf onderhouden. Mocht u hier niet uitkomen dan staan wij natuurlijk klaar om u te helpen.

Wat kan Online Bazen voor u betekenen?

Onze Webdevelopers zijn goed in het bouwen, onderhouden en programmeren van uw website naar uw wens. Daarnaast geven we graag een eerlijk advies over bijvoorbeeld de indeling, welke het beste aansluit bij uw doelstellingen. Een professionele website vraagt daarnaast om een stabiel CMS-systeem. Onze Webdevelopers zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites en webshops in WordPress. We helpen u ook graag bij het onderhouden van websites of webshops andere CMS-systemen, zoals bijvoorbeeld Magento, Lightspeed en Drupal.

Omdat u bij de realisatie van uw website natuurlijk niet over één nacht ijs wilt gaan en alles er uit moet zien, zoals u dat graag ziet. Wij vinden dat de website pas klaar is, als u voor de volle 100% tevreden bent.

Benieuwd naar onze klanten? Bekijk onze afgeronde projecten in het portfolio. Bent u zoekende naar een professionele website of webshop? Wij komen graag bij u op bezoek. Plan een afspraak met ons in. 

Chelsea Bosters
Commercieel EindBaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op
close slider