Even voorstellen: Stephanie Timmermans

door | mei 10, 2016 | Over Online Bazen

Ik ben een derdejaars studente van de opleiding Commerciële economie van Zuyd Hogeschool te Sittard. De komende tien weken ben ik werkzaam bij Online Bazen als stagiaire. In dit artikel ga ik in op de werkzaamheden die ik tijdens deze stage ga uitvoeren en wat ik graag in deze weken zou willen leren.

Welke opdrachten heb je vanuit school?

Dit is voor mij een beroeps oriënterende stage. Dat betekent dat ik mij tijdens deze stage vooral ga oriënteren op het gebied van marketing om zo een beter beeld te krijgen van de branche en de werkzaamheden die hierin worden uitgevoerd. Daarnaast zal ik mij tijdens deze stage bezig houden met het uitvoeren van een marktonderzoek. Het is de bedoeling dat ik met dit onderzoek de markt net over de grens in Duitsland en België in kaart breng waardoor er een marktpotentieel aan gekoppeld kan worden.

Wat hoop je te leren?

Ik hoop vooral veel te leren op het gebied van marketing zodat ik een beter beeld krijg van de functies in deze branche. Op die manier zal ik erachter komen of ik deze richting op wil na mijn afstuderen.

Waarom heb je voor Online Bazen gekozen?

De opleiding Commerciële economie is vrij breed. Door de stages die ik tijdens mijn opleiding doe moet ik erachter zien te komen welke richting ik uiteindelijk op wil. Ik heb in het verleden stage gelopen bij Deloitte in Maastricht en een vestiging van de Rabobank in Sittard, beide grote bedrijven met veel vestigingen. Beide bedrijven hebben veel regels en procedures waar je je aan dient te houden waardoor ik als stagiaire weinig vrijheid kreeg in de werkzaamheden die ik uitvoerde. Mijn stage bij Deloitte was uiteraard vrij financieel. Bij de Rabobank heb ik me georiënteerd op het gebied van accountmanagement. Deze stage wilde ik gebruiken om mezelf te oriënteren op het gebied van marketing, ik heb daarom bewust voor Online bazen gekozen. Daarnaast is het voor mijn eigen ontwikkeling beter om dit keer in een kleiner bedrijf stage te lopen. Zodat ik duidelijk het verschil tussen grote organisaties en een kleinere organisatie kan ervaren.

Welke werkzaamheden ga je uitvoeren bij Online bazen?

Naast het uitvoeren van mijn marktonderzoek zal ik me de komende weken bezig houden met het schrijven van artikelen over online marketing.

Ik ben erg enthousiast over deze stage en hoop veel te leren van mijn online bazen. Ik heb in ieder geval genoeg te doen de komende weken en ik zal me niet snel vervelen.

Over de auteur

Chelsea Bosters

Chelsea is de eigenaar van Online Bazen en houdt zich bezig met online strategie en conversie optimalisatie.

Gerelateerde berichten

Call Now Button