Een frisse start in 2018; de ontwikkelingen van Online Bazen

door | mrt 1, 2018 | Over Online Bazen

Het nieuwe jaar is alweer een tijdje geleden begonnen. Wij, van Online Bazen, zijn goed van start gegaan. Dit door de verschillende ontwikkelingen die we doorgemaakt hebben. Graag vertellen we je in dit artikel welke ontwikkelingen dat zijn.

Nieuwe website

First of all; begin dit jaar zijn we live gegaan met een nieuwe website. We hebben de oude website in een nieuw jasje gestoken. Dit is gedaan om bezoekers beter wegwijs te maken en dus de website gebruiksvriendelijker te maken. Er zijn design aanpassingen gedaan, nieuwe pagina’s aangemaakt en diverse functies toegevoegd. En dit was nodig. De homepagina is flink op de schop gegaan; een strakker design met nieuwe buttons en afbeeldingen. Ook hebben we een pagina ‘’projecten’’ aangemaakt waarop we alle projecten tonen die we gedaan hebben voor onze klanten. Hierin wordt vermeld wat er precies gedaan is en met welke behaalde resultaten. Een leuke terugblik die moet zorgen voor een positieve indruk. De ervaringen en behaalde resultaten geven mensen inzage in hoe we te werk gaan. Een stukje toegankelijkheid dus. Verder is ook de dienstenpagina onder handen genomen. We laten duidelijk zien wat onze 6 kennisgebieden zijn en waar we dus in uitblinken. Tegenwoordig kunnen bezoekers ook een gratis Skype-gesprek inplannen. Geheel ingericht naar de wensen en behoeften van de klant. Dit wil zeggen dat ze zélf kunnen aangeven: hun beschikbaarheid, welke dienst en welke medewerker. Deze sessies hebben we opgenomen in ons portfolio zodat bezoekers betrokken raken en er vertrouwen wordt gewekt bij hen.

Onze diensten

Waar we voorheen al onze diensten naar de buitenwereld communiceerde, laten we nu graag zien waar we écht in uitblinken. Dit betreft de 6 kennisgebieden: social media marketing & adverteren, content marketing, Google adverteren (SEA), Google optimalisatie (SEO), design en webdesign. We hebben geleerd dat klanten vragen om échte expertise. Om op specifieke vraagstukken hen passend advies te geven en op weg te helpen. We communiceren nu duidelijk naar de klant in wat wij voor hen kunnen betekenen; een eerlijk en persoonlijk advies. We denken mee en sturen bij waar nodig.

Kennis delen

Het delen van onze kennis is iets wat we graag doen. Geheel vrijblijvend en gratis. Zo kunnen mensen die geïnteresseerd zijn in onze diensten, via de website van Online Bazen, een gratis Skype-gesprek inplannen met een van onze specialisten. Daarin vertellen we een aantal aspecten van de dienst om de bezoeker een opstapje te geven. Op het moment dat hij/zij nog meer informatie hierover wilt dan kunnen ze uiteraard daarvoor bij ons terecht. Momenteel zijn er al tientallen gesprekken gepland en al een aantal gesprekken gevoerd waarin interessante onderwerpen aan bod gekomen zijn. De reeds gevoerde Skype-gesprekken werden dan ook als positief en inspirerend ervaren.

Blogs

Aansluitend op het onderdeel dat we graag onze kennis delen schrijven we wekelijks blogs over onze kennisgebieden. Hierin vertellen we bijvoorbeeld de ins en outs van een bepaald onderwerp of geven we tips & tricks. Een vorm van online marketing die we graag uitoefenen. Dit kunnen gastblogs zijn, maar ook blogs voor bestaande klanten of blogs voor onze eigen website. Zo zijn er in de afgelopen tijd twee blogs geschreven voor het marketingplatform Marketingmed en worden er samenwerkingen opgezet met verschillende marketingbureaus. Op deze manier kunnen we sparren met andere partijen om artikelen naar een hoger niveau te tillen. Wij blijven immers ook leren.

Een vernieuwde social media strategie

Tot slot zijn we ook gaan nadenken over hoe we onze eigen social media kanalen beter kunnen inzetten. Zo doen we op Facebook dagelijks posts over verschillende projecten, nieuw aangesloten klanten, geschreven blogs, kennisvideo’s en een kijkje in ‘’onze keuken’’. We willen graag transparant zijn naar onze klanten en dit dan ook naar de buitenwereld uitstralen.

De toekomst

Eerder beschreven ontwikkelingen zijn natuurlijk dingen die we blijven analyseren en verbeteren. Voor de toekomst komen er ook gave dingen aan waar nog druk aan gewerkt wordt. Dit allemaal om onze klanten nóg beter te kunnen bedienen en samen mooie resultaten te behalen. To be continued.

Ben je benieuwd naar wat Online Bazen voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Want zoals gezegd; wij delen onze kennis maar al te graag!

 

Over de auteur

Chelsea Bosters

Chelsea is de eigenaar van Online Bazen en houdt zich bezig met online strategie en conversie optimalisatie.

Gerelateerde berichten

Call Now Button