Google adverteren (SEA)

Online Bazen > Google adverteren (SEA)
WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over jouw wensen en ideeën. Misschien twijfel je over je huidige aanpak? Heb je het gevoel dat je kennis te kort komt? Wij helpen je graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met online marketing, maar hoe? Nadat de strategie is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met maandelijkse voortgangsgesprekken en/of rapportages, alles om jullie doel te behalen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met je eigen mensen het internet optimaal inzetten voor je bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.in.

lees meer over onze trainingen…

Ben je op zoek naar een professioneel bureau die het reilen en zeilen kent van Google Adwords (SEA) en begrijpt welke optimalisatie-mogelijkheden er zijn voor je campagnes? Online Bazen adviseert en optimaliseert je complete Google Adwords campagnes en bekijkt tevens welke kansen er op Google optimalisatie en conversie optimalisatie gebied er liggen om jouw advertenties nog succesvoller te maken.

Door de vele mogelijkheden van Google Adwords is het belangrijk om je campagne juist in te richten. Verkeerde inzet kan veel kosten terwijl kleine aanpassingen vaak al enorme verbeteringen betekenen. Gelukkig hebben wij bij Online Bazen genoeg ervaring met Google Adwords en diverse specialisten met jarenlange werkervaring op dit gebied.

Ben jij op zoek naar een online marketing bureau die wél begrijpt hoe Google Adwords werkt en Google Adwords efficiënt wordt ingezet? Ben je toe aan verbetering of op zoek naar professioneel en eerlijk advies over de huidige aanpak? Maak dan een afspraak met Online Bazen uit Den Bosch zodat je precies weet welke mogelijkheden er zijn.

Chelsea Bosters
Commercieel EindBaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas

Ik wil informatie over:

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op
Stel nu je vragen!
Stel nu je vragen!
Wat wil je graag van ons weten?
Connecting...
Op dit moment is er even niemand beschikbaar!
Op dit moment zijn onze chat bazen bezet! even geduld
:
:
:
Heb je een vraag aan Online Bazen? Stel hem gerust!
:
:
De chat is beeindigd
Bent u naar wens geholpen tijdens de chatsessie?
Goed Slecht