Google adverteren (SEA)

Online Bazen > Google adverteren (SEA)

Google adverteren (SEA)

WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over uw wensen en ideeën. Misschien twijfelt u over uw huidige aanpak? Heeft u het gevoel dat u kennis te kort komt? Wij helpen u graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met online adverteren, maar hoe? Nadat de SEA strategie is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met maandelijkse voortgangsgesprekken en/of rapportages, alles om uw doel te behalen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met uw eigen mensen het internet optimaal inzetten voor uw bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.

lees meer over onze trainingen…

Bent u op zoek naar professioneel advies op gebied van Google adverteren? Wij zijn een ervaren marketing bureau dat het reilen en zeilen kent van Google Adwords (SEA) en begrijpt welke optimalisatie-mogelijkheden er zijn voor uw campagnes. Online Bazen adviseert en optimaliseert uw complete Google Adwords campagnes en bekijkt tevens welke kansen er op Google optimalisatie en conversie optimalisatie gebied er liggen om uw advertenties nog succesvoller te maken.

Door de vele mogelijkheden van Google Adwords is het belangrijk om uw campagne juist in te richten. Verkeerde inzet kan veel kosten terwijl kleine aanpassingen vaak al enorme verbeteringen betekenen. Gelukkig hebben wij bij Online Bazen genoeg ervaring met Google Adwords en diverse specialisten met jarenlange werkervaring op dit gebied.

Bent u op zoek naar een online marketing bureau dat wél begrijpt hoe Google Adwords werkt en Google Adwords efficiënt wordt ingezet? Bent u toe aan verbetering of op zoek naar professioneel en eerlijk advies over de huidige aanpak? Maak dan een afspraak met Online Bazen zodat u precies weet welke mogelijkheden er zijn.

Chelsea Bosters
Commercieel EindBaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas

Ik wil informatie over:

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op