Introductie: online marketing specialist Sandy Langstraat

door | mrt 27, 2017 | Over Online Bazen

Online marketing bureau Online Bazen gaat uitbreiden en verwelkomt daarom Sandy Nicole Langstraat in het team! Vanaf maandag 20 maart is ze gestart in de rol van online marketeer op ons kantoor in Den Bosch. Hier zal ze werken met content strateeg en medeoprichter van Online Bazen: Chelsea Bosters.

Opleidingsachtergrond

Ik ben Sandy Nicole Langstraat, 23 jaar en begin 2015 afgestudeerd aan de Fontys Academy for Creative Industries. Na de opleiding International Lifestyle Studies te hebben afgerond en heb ik mij verder gespecialiseerd in de richtingen Digital-, Online en Content Marketing, E-commerce, Conceptontwikkeling en Trendwatching. Tijdens mijn studie heb ik de minor Branding gevolgd aan de Avans Hogeschool Breda, om met elkaar de kracht uit merken te kunnen halen door middel van Brandmanagement binnen een Expert community.

Werkervaring

Al tijdens mijn studie heb ik gewerkt voor verschillende grote opdrachtgevers en merken. Met name het ontwikkelen van actuele trendrapporten, conceptontwikkelingen en nieuwe marketingstrategieën voor o.a. GGZ, Beekse Bergen, de Efteling, Floris van Bommel, Orange Babies en Ekoplaza.

Na het afronden van de opleiding International Lifestyle Studies ben ik aan de slag gegaan voor o.a. Only Vitamines en Giga Meubel als Marketing Specialist/Brandmanager. Hier was ik verantwoordelijk voor alle (online) marketing, het creëren van content, branding en grafisch design.

Ondernemen zit in mijn genen en vanaf begin 2016 ben ik eigenaar van Olive & Mint, een online lifestyle boutique en design studio. Hier kun je terecht voor leuke woonaccessoires, baby- en kinderkleding en een eigen theecollectie. Maar ook voor het ontwerpen van geboortekaartjes, uitnodigingen en meer. Sinds begin 2017 is daar een eigen baby- en kinderkledingmerk bijgekomen: Babytique. Babytique staat voor hippe, betaalbare en luxe kids musthaves. Gelukkig kan ik mijn passie voor ondernemen bij Online Bazen perfect combineren met mijn passie voor online marketing en social media marketing.

De taken en verantwoordelijkheden waarmee ik me binnen Online Bazen ga bezighouden zijn:

  • Social Media Marketing
  • Bloggen
  • Content Marketing
  • Klantcontact
  • Bedenken van nieuwe campagnes

Een aanwinst?

Als Online Marketing Specialist ben ik een echte Social Media freak en continu op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Ik ben een echte aanpakker, heb een no nonsens mentaliteit en ga altijd zeer gestructureerd te werk. Het creëren van commerciële content, schrijven van creatieve teksten en analyseren van nieuwe ontwikkelingen is op mijn lijf geschreven. Zowel in teamverband als zelfstandig functioneer ik goed en door inmiddels jaren ervaring met social media, branding en bloggen binnen de E-Commerce sector ga ik zeker van toegevoegde waarde zijn binnen het huidige team van Online Bazen en zorgen dat onze klanten nóg meer resultaten behalen!

Wil jij met mij sparren over alle kansen die er voor jouw bedrijf liggen of ben jij simpelweg benieuwd naar mijn mening over bepaalde onderwerpen? Je kunt mij bereiken op Sandy@onlinebazen.nl. Uiteraard kun je mij ook bereiken door ons kantoor in Den Bosch te bellen op 073-2032195. Spreek ik je snel?

Over de auteur

Chelsea Bosters

Chelsea is de eigenaar van Online Bazen en houdt zich bezig met online strategie en conversie optimalisatie.

Gerelateerde berichten

Call Now Button