• 073-2032195
  • [email protected]
  • Onze klanten geven ons een:

Services Details

Facebook Adverteren

Je hebt het vast wel een keer gehoord in jouw omgeving. Facebook is aan het doodbloeden, niemand gebruikt het meer. Maar het is nog steeds het grootste social media-kanaal in Nederland, als je WhatsApp niet meetelt, met +- 10 miljoen gebruikers. Daarom zijn wij van mening dat Facebook een essentieel kanaal binnen jouw strategie kan zijn. Of je nu een webshop hebt in kinderkleding of workshops aanbiedt over business development. Adverteren via Facebook kan heel relevant voor je zijn. Facebook is niet alleen het kanaal waar mensen foto’s van hun kat opzetten om likes te krijgen. Het gaat veel verder dan branding en likes alleen. Facebook is namelijk een zeer effectief kanaal om conversies en leads te genereren.

Door de interacties die mensen hebben op Facebook (en andere websites) laten zij als het ware een ‘digitale vingerafdruk’ achter. Door een goede doelgroepbepaling die aansluit op jouw bedrijf kun jij precies die mensen bereiken wiens ‘digitale vingerafdruk’ het meest relevant is voor jouw bedrijf. Door dit samen te gebruiken met de Facebook Pixel, een stukje code vanuit Facebook waarmee je acties kan bijhouden van Facebookgebruikers, is het mogelijk  om jouw campagne steeds beter te optimaliseren tot je een hyper getargete doelgroep hebt van mensen die staan te popelen om jouw product of dienst aan te schaffen.

Facebook advertentiemogelijkheden

Je kan bijvoorbeeld iemand die iets aan zijn winkelmandje heeft toegevoegd, maar niet heeft afgerekend, nogmaals de advertentie tonen. Dit verhoogt het conversiepercentage aanzienlijk en dit stelt jou in staat om jouw doelen nog sneller te behalen. Of dit nu meer website bezoeken, leads of betrokkenheid bij jouw pagina is.

Binnen Facebook is het mogelijk om jouw advertenties op verschillende doelen in te richten om het beste resultaat voor jouw situatie te halen. Wij draaien niet zomaar een simpele ad, maar werken altijd via een stramien van verschillende campagnedoelen om de doelgroep aan te spreken tijdens de verschillende momenten van de sales-funnel. We zorgen dat jouw doelgroep verschillende touchpoints heeft met jouw bedrijf en zetten hierbij niet alleen Facebook-advertenties in, maar bijvoorbeeld ook Google Ads. Op deze manier wordt jouw doelgroep via verschillende kanalen aangesproken waardoor jij met jouw bedrijf top of mind blijft bij jouw (potentiële) klanten. Dit wil jij toch ook?

Onze Diensten

Wat zeggen onze klanten

Certificeringen