• 073-2032195
  • [email protected]
  • Onze klanten geven ons een:

Services Details

Logo Design

Een logo maken, simpel toch? Nou in principe moet een logo inderdaad simpel zijn, maar het maken ervan kan soms wat moeilijker zijn dan je denkt. Een sterk logo laat in één oogopslag zien waar jouw organisatie voor staat. Een logo is dan ook de basis van jouw merk en huisstijl. Het is de meest belangrijke visuele uiting van jouw bedrijf. Online Bazen heeft een aantal pijlers voor een logo, namelijk: herkenbaar, simpel, veelzijdig, tijdloos en passend.

Herkenbaar


Jouw logo moet in een oogopslag de associatie met jouw merk opwekken. Niet iedereen heeft een fotografisch geheugen. Een goed logo valt daarom meteen op en is makkelijk te herkennen. Niemand bestudeert een logo uitgebreid. Het moet daarom herkenbaar zijn, zoals de Swoosh van Nike of het woordmerk van Coca Cola.

Simpel


Een logo moet niet te ingewikkeld zijn, hoe simpeler hoe herkenbaarder het logo. En zoals hierboven beschreven wil je dat jouw logo herkenbaar is.

Veelzijdig


Jouw logo wordt gebruikt op alle communicatie-uitingen, van jouw bedrijfsauto tot het visitekaartje. Het logo zal op al deze middelen moet passen. Wij testen logo’s en de verschillende kleurencombinaties altijd op bruikbaarheid. Zodat het logo in alle vormen en maten gebruikt kan worden.

Tijdloos


Aan een logo is niet te zien of het vandaag de dag of tien jaar geleden is gemaakt. Jouw logo gaat als het goed is jaren mee. Daarom moet het ontwerp van een logo tijdloos zijn.

Passend


Iets dat vaak vergeten wordt is dat het logo moet passen bij jouw bedrijf. Een nachtclub heeft een andere uitstraling dan een hypotheekadviseur. De gekozen woord-, beeldmerken en kleuren zullen dus geschikt moeten zijn voor jouw bedrijf. Onze vormgevers letten hier altijd op.

Wil jij een nieuw logo? Of heeft jouw oude logo een facelift nodig? Dan ben je bij Online Bazen aan het juiste adres. Aan de hand van de bovenstaande pijlers zorgen wij voor een futureproof logo.

Onze Diensten

Wat zeggen onze klanten

Certificeringen