• 073-2032195
  • info@onlinebazen.nl
  • Onze klanten geven ons een:

21Jewelz

Oplevering

01/02/2020

Duur

Nog lopend

Type
  • Marketing

21Jewelz is de winkel in Valkenburg voor musthave fashion items, schoenen en accessoires. Naast de fysieke winkel biedt 21Jewelz de uitgebreide collectie ook online aan via de webshop. Dit is voor veel van hun vaste klanten een ideale mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de snel wisselende collectie. 21Jewelz wil het succes van deze webshop graag verhogen en heeft hier onze hulp bij ingeschakeld. 

Vaste klanten als eerste op de hoogte

21Jewelz heeft een trouwe groep aan vaste klanten die regelmatig de winkel bezoeken. Via de social kanalen blijven zij op de hoogte van alle nieuwtjes en acties. Dit resulteert in een continue stroom aan nieuwe websitebezoekers. 21Jewelz wil graag dat de trouwe bezoekers van de webshop als een van de eerste op de hoogte zijn van nieuwe artikelen. De collectie varieert snel, waardoor artikelen vaak snel uitverkocht zijn. Door een koppeling te maken met de webshop van 21Jewelz en Facebook hebben wij het mogelijk gemaakt om automatische advertenties te creëren met de nieuwste producten. Hierdoor blijven alle klanten up-to-date en missen zij geen enkel item meer uit de nieuwe collectie. 

Bereik webshop verhogen

Veel van de klanten van 21Jewelz hebben de webshop leren kennen door een bezoek aan de winkel. Om het bereik van de webshop uit te breiden hebben we advertentiecampagnes ingericht op Instagram en Facebook die zich richten op vrouwen uit heel Nederland. Op deze manier groeit de naams- en productbekendheid van 21Jewelz snel. 

De collectie van 21Jewelz varieert snel, waardoor het noodzakelijk is om regelmatig nieuwe visuals te creëren voor deze advertentiekanalen. Door 1-op-1 contact zorgen we ervoor dat we direct kunnen schakelen, wat ten goede komt van de resultaten. 

Mogelijkheden voor de toekomst

21Jewelz is een webshop met veel potentie. Door de persoonlijke benadering en vaak wisselende collecties is 21Jewelz erg populair bij de doelgroep. Door het verhogen van de bekendheid en omzet van de webshop krijgt 21Jewelz de mogelijkheid om te blijven groeien en ontwikkelen. 

Op zoek naar betere resultaten uit uw online marketing inspanningen?

Online Bazen helpt u graag!

Neem contact op