90's Forever

Online Bazen > Projecten > Design > 90’s Forever

90’s Forever

Oplevering

01/05/2016

Duur

Geen einddatum

Type
  • Marketing
  • Website

Voor 90’s Forever verzorgen wij al jaren de online marketing en website.

 

Over 90’s Forever

 

90′s Forever is inmiddels uitgegroeid tot één van de beste 90’s evenementen van de Benelux! Het Mecc zal opnieuw worden omgetoverd tot een uniek 90’s spektakel waar jong en oud een avondje uit kunnen beleven zoals nooit tevoren. Ieder jaar heb je een indoor- en outdoor editie.

Website

90’s Forever heeft sinds een aantal jaar een website die gebouwd is door Online Bazen. De website heeft diverse essentiële functionaliteiten. Zo vind je uiteraard alle benodigde informatie, plattegronden van iedere editie en is het boekingsssysteem netjes verwerkt in de website. De website is tevens gebouwd in 3 talen en verwerkt jaarlijks meer dan 10.000 bestellingen.

Online marketing

 

Op het gebied van online marketing ondersteunen wij de Facebook-campagnes. Zo draaien we diverse advertenties om tickets te verkopen, awareness op te bouwen en herhaalaankopen te stimuleren.

 

Offline marketing

 

Op het gebied van offline marketing helpen wij 90’s Forever met het vinden van zakelijke afnemers van tickets en het vinden van locaties om promotie te realiseren.

 

Resultaat

 

Inmiddels heeft 90’s Forever sinds 2017 ook een tweede editie ieder jaar. Dit festival wordt voor de zomervakantie gehouden en was direct een groot succes. Iedere indoor editie is uitverkocht geweest, sinds het moment dat wij voor 90’s Forever aan de slag zijn gegaan.

 

 

Op zoek naar betere resultaten uit uw online marketing inspanningen?

Online Bazen helpt u graag!

Neem contact op