• 073-2032195
  • info@onlinebazen.nl
  • Onze klanten geven ons een:

Huidzorg 073

Oplevering

01/06/2020

Duur

Nog lopend

Type
  • Marketing
  • Website

Huidzorg 073 is de specialist in het verhelpen van een beschadigde en zieke huid. Met al ruim 7 jaar ervaring doet Huidzorg 073 dit met een enthousiast en gediplomeerd team. Huidzorg 073 beschikt over unieke laserapparatuur die slechts weinig praktijken in bezit hebben. Jaarlijks wordt ook geïnvesteerd in innovatie en verbreding van kennis. 

Bepalen van de strategie 

Sinds Augustus 2020 verzorgen wij voor Huidzorg 073 de online marketing. Hiervoor deed Huidzorg nog vrij minimaal aan online marketing en de focus op een goede strategie ontbrak. De behoefte van Huidzorg lag daarom bij een goede website en een solide online strategie met als doelstelling om bepaalde behandelingen regionaal onder de aandacht te brengen. Tijdens de eerste gesprekken hebben wij samen met Huidzorg 073 de strategie bepaald. Er is besloten om een advertentiestrategie op te stellen voor Huidzorg met focus op de kanalen Facebook, Instagram en Google. Huidzorg heeft door deze advertentiestrategie een significante groei kunnen realiseren in het aantal behandelingen. 

Nieuwe website

Online Bazen heeft voor Huidzorg 073 een nieuwe website mogen bouwen. De behoefte van Huidzorg was dat er een goede website kwam die de klanten beter kon bedienen. Wij hebben gezorgd voor een website die visueel aantrekkelijk is, conversiegericht is gebouwd en geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Met behulp van deze nieuwe website kunnen klanten makkelijker bediend worden, is het menu duidelijker geworden en zijn de technische aspecten verbeterd. 

Strategie voor 2021

Na de succesvolle implementatie van de strategie in 2020 zijn we samen gaan nadenken over de strategie voor 2021. De huidige strategie van 2020 wordt in 2021 ook uitgebreid met SEO. Wij gaan de organische vindbaarheid (lees: gratis) van Huidzorg 073 verbeteren. Door een geoptimaliseerde website in combinatie met lokaal adverteren verwachten wij een duurzame strategie voor Huidzorg 073 neer te zetten. 

Toekomstperspectief 

Huidzorg 073 is een snelgroeiend bedrijf en biedt veel behandelingen aan waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste apparatuur. Huidzorg 073 is toe aan de volgende stap en wij van Online Bazen zijn blij dat we hierbij kunnen helpen. Wij zien veel potentie in Huidzorg 073 en samen gaan we zorgen voor een sterke online aanwezigheid.

Op zoek naar betere resultaten uit uw online marketing inspanningen?

Online Bazen helpt u graag!

Neem contact op