• 073-2032195
  • info@onlinebazen.nl
  • Onze klanten geven ons een:

JJ Footwear

Oplevering

01/09/2020

Duur

Nog lopend

Type
  • Marketing

JJ Footwear, dé pasvorm specialist voor dames laarzen, is gevestigd in Waalwijk. Zij weten dat het vinden van een mooi paar dames laarzen voor brede en smalle kuiten niet eenvoudig is. JJ Footwear biedt daarom dé oplossing voor deze groep vrouwen. Het ruime aanbod van dames laarzen voor brede en smalle kuiten is van hoge kwaliteit. Ook voor enkellaarsjes, dames sneakers en pumps ben je bij JJ Footwear aan het juiste adres. Sinds september 2020 is JJ Footwear de samenwerking met Online Bazen aangegaan.

Omnichannel strategie

Een online marketing strategie wordt niet zomaar bepaald. Samen met het team van JJ Footwear hebben wij gekeken wat de behoefte was en uit deze behoefte hebben we een nieuwe strategie gedefinieerd: een omnichannel strategie. Het doel van deze omnichannel strategie is zoveel mogelijk (relevante) zichtbaarheid en conversies krijgen. In deze strategie wordt zowel op betaalde als organische kanalen gefocust. Wij gebruiken verschillende tools om ervoor te zorgen dat de website van JJ Footwear hoger komt te staan in Google (SEO optimalisatie). Facebook en Instagram gebruiken wij als kanalen in onze social media advertentiestrategie. 

SEA-strategie

Voor onze SEA-strategie maken wij gebruik van Google Search, Google Shopping en Google Display. Met Google Search en Google Shopping zorgen wij voor meer conversies, maar tegelijkertijd ook voor meer zichtbaarheid. Als men zoekt op specifieke zoekwoorden, dan staat de website van JJ Footwear direct bovenaan de zoekresultaten. Google Shopping zorgt ervoor dat de producten worden getoond in de zoekresultaten. Via Google Display zetten we retargeting in, waardoor we eerdere bezoekers opnieuw bereiken. Het doel hiervan is om meer conversies te krijgen. 

Social media strategie

De social media kanalen die wij inzetten voor JJ Footwear zijn Facebook en Instagram. Via deze kanalen is het vrij eenvoudig om de juiste doelgroep te bereiken door middel van specifieke targeting. Wij zetten deze kanalen in om meer conversies te genereren voor JJ Footwear. Wij gebruiken hierbij diverse advertentievarianten, waaronder video advertenties en carrousel advertenties, om de boodschap duidelijk over te laten komen.

Toekomstmogelijkheden

Samen met JJ Footwear hebben wij mooie resultaten behaald. Het doel is om de gekozen strategie de komende maanden uit te breiden. Pas nadat de gestelde doelen voor de Nederlandse markt zijn behaald wordt er pas gekeken naar buitenlandse expansie. 

Op zoek naar betere resultaten uit uw online marketing inspanningen?

Online Bazen helpt u graag!

Neem contact op