• 073-2032195
  • info@onlinebazen.nl
  • Onze klanten geven ons een:

KeK B.V.

Oplevering

01/09/2020

Duur

Nog lopend

Type
  • Marketing
  • Website

KeK B.V. heeft ruim 20 jaar ervaring in turn-key timmer- en interieur projecten. Het Bossche bedrijf groeit hard door dankzij de hoge kwaliteit en de vele prachtige projecten die ze op hebben mogen leveren door de jaren heen. KeK B.V. bouwt samen met Online Bazen aan meer zichtbaarheid. 

Nieuwe uitstraling

Online Bazen begreep van KeK B.V. dat de voornaamste behoefte een nieuwe website was. Zo was de oude website niet vindbaar in de zoekmachines en voldeed die niet aan de verwachtingen van gebruikers anno nu. Na een paar gesprekken zijn wij aan de slag gegaan met de ontwikkeling van de nieuwe website. Na ongeveer 8 weken hebben wij de website afgeleverd, na volle tevredenheid van KeK B.V.

De focus op de nieuwe website ligt op het overbrengen van de vele projecten die KeK B.V. heeft afgerond, van kantoorgebouwen tot villa’s en boerderijen. De website maakt veel gebruik van visuele aspecten en brengt de dienstverlening van KeK B.V. als totaalaanbieder duidelijk over.

Online resultaat behalen

KeK B.V. deed nog weinig aan online marketing. Inmiddels hebben wij een solide online marketing strategie opgebouwd, met focus op zoekmachine- en conversie optimalisatie.

Mogelijkheden voor de toekomst

KeK B.V. heeft een enorme bekendheid, onder zowel de zakelijke doelgroep en particulieren. Ook online zijn nu de eerste stappen gezet en samen met het team van Online Bazen bouwt KeK B.V. aan een gezonde balans tussen online en offline. 

Op zoek naar betere resultaten uit uw online marketing inspanningen?

Online Bazen helpt u graag!

Neem contact op