• 073-2032195
  • info@onlinebazen.nl
  • Onze klanten geven ons een:

Kwekerij Zwartjes

Oplevering

01/03/2020

Duur

2 maanden

Type
  • Website

Je kent Kwekerij Zwartjes wellicht van Eigen Huis en Tuin. Kwekerij Zwartjes bestaat al ruim 40 jaar en heeft in al die jaren voor veel grote projecten in Europa mogen leveren. Kwekerij Zwartjes is inmiddels een bekend begrip in heel Nederland. Ook in omliggende landen weet men de weg te vinden naar het Wijchense bedrijf. Tegenwoordig is Kwekerij Zwartjes zowel actief op de zakelijke markt als op de consumentenmarkt en voor de zakelijke markt mochten wij een nieuwe website bouwen. 

Behoefte

Sinds begin 2020 is Kwekerij Zwartjes een klant van ons. Kwekerij Zwartjes had alleen een informatieve website ter beschikking. Deze website was verouderd en niet conversiegericht. De website bediende de huidige- en nieuwe klanten onvoldoende. Kwekerij Zwartjes wilde graag dat er een website kwam die de huidige klanten beter bediende. De voorraad moest overzichtelijk gemaakt worden en bestellingen moesten direct geplaatst kunnen worden op de website.

Website Kwekerij ZwartjesNieuwe website

Wij hebben voor Kwekerij Zwartjes een website gebouwd inclusief een voorraadsysteem. Dit voorraadsysteem is gekoppeld aan de interne voorraad van Kwekerij Zwartjes. Verder hebben wij hier een bestelsysteem aan gekoppeld waarbij je onder andere de leverdatum en de hoeveelheid kan selecteren. Door deze vernieuwde website is de hoeveelheid bestellingen significant gegroeid, maar ook de gemiddelde orderwaarde in een bestelling is sterk toegenomen. De nieuwe website heeft er ook voor gezorgd dat de klantenservice van Kwekerij Zwartjes ontzorgt wordt. Het overzicht wat gecreëerd is in het bestelproces heeft ervoor gezorgd dat er minder klanten opbellen met vragen over de voorraad. De voorraad wordt nu elk uur geüpdatet, zodat de klant precies weet wat wel en niet op voorraad is.

Toekomstperspectief

Kwekerij Zwartjes is door de vernieuwde website hard gegroeid. De bestaande klanten worden nu beter bediend wat voor een stijging in het aantal orders heeft gezorgd. Wij zijn ervan overtuigd dat Kwekerij Zwartjes nog verder kan doorgroeien en nieuwe klanten kan aantrekken. Hier gaan wij bij helpen door constant verbeteringen aan te brengen op de website. Ook zullen wij optreden als strategisch online marketing partner en  om Kwekerij Zwartjes van het beste advies te voorzien.

Op zoek naar een nieuwe website of webshop?

Online Bazen helpt u graag!

Neem contact op