Mytapeshop.nl

Mytapeshop.nl

Oplevering

01/05/2018

Duur

Lopend

Type
  • Marketing

Wij ondersteunen Mytapeshop.nl sinds april 2018 op online marketing gebied. Zowel SEO, SEA als diverse andere E-commerce onderdelen.

 

Over Mytapeshop.nl

Mytapeshop.nl is de tapespecialist van Nederland. Zij leveren aan zowel professionals als aan particulieren. Bij Mytapeshop.nl kun je terecht voor alle specifieke eisen. Deze eisen kunnen uiteenlopen van een eigen logo op de tape, technische tapes, verschillende maten, lengtes en diktes tape.

Mytapeshop.nl kent een ruim assortiment, waarvan grotendeels voorradig is voor een snelle levering. De prijzen zijn scherp en concurrerend, waarbij de kwaliteit nooit uit het oog verloren wordt. Zij zijn actief in Nederland en België. Daarnaast richt Mytapeshop.nl zich ook op meerdere Europese landen zoals Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk.

Mytapeshop.nl is gespecialiseerd in diverse soorten tape, waaronder verpakkingstape, enkelzijdige tape, duct tape, dubbelzijdige tape, bedrukte tape, wikkelfolie en waarschuwingstape. Tevens hebben ze kartonnen dozen en etiketten ter beschikking in de webshop.

 

Online marketing uitvoer

Online Bazen ondersteunt Mytapeshop.nl op het gebied van online marketing. Zo verzorgen wij o.a. de Google Adwords campagnes, hebben we en SEO-strategie opgesteld en optimaliseren we maandelijks en onderhouden we de wederverkoop-kanalen zoals Bol.com. Gedurende het opstellen van de SEO-strategie hebben we ons gefocust op twee specifieke productgroepen, namelijk: verpakkingstape en duct tape. Op basis hiervan hebben we de SEO-teksten zo geschreven dat termen die onder deze productgroepen vallen hierin duidelijk naar voren komen. Voorbeelden hiervan zijn onbedrukte tape, waarschuwingstape en dispenser. Op deze manier verdienen ze een hoge ranking binnen Google in de organische zoekresultaten. Een belangrijk onderdeel dus in de nieuwe strategie die doorgevoerd is!

Op zoek naar betere resultaten uit uw online marketing inspanningen?

Online Bazen helpt u graag!

Neem contact op