Nikko Sports

Nikko Sports

Oplevering

01/01/2017

Duur

Geen einddatum

Type
  • Design
  • Marketing
  • Website

Voor Nikko Sports mochten wij in 2017 de nieuwe webshop lanceren en verzorgen wij al sinds begin 2017 de volledige online marketing.

 

Over Nikko Sports

Nikko Sports is een (online) vechtsportwinkel en is gespecialiseerd in (Kick)boksen, Budosporten, Fitness en Sportvoeding. Zij zijn al sinds jaar en dag een bekend begrip in de vechtsportwereld en mogen al jaren een flink aantal bekende topsporters sponsoren, zoals o.a. Nieky Holzken en Ismael Lazaar.

Nieuwe webshop

Voor Nikko Sports hebben we recent de nieuwe webshop gelanceerd. Maanden zijn we achter de schermen bezig geweest om een nieuwe webshop te bouwen. Op 2 januari 2018 was het dan eindelijk zover; de nieuwe webshop van Nikko Sports is live gegaan. Zo was de webshop van Nikko al een tijdje aan vernieuwing toe. Zo besloot het team van Nikko om het roer om te gooien en de focus nóg meer op het online vlak te leggen. Zo kunnen klanten vanaf heden nóg makkelijker bestellen en biedt de nieuwe webshop meer rust, overzicht en duidelijkheid. Ook hebben we de talen binnen de webshop uitgebreid. Met als doel om naast Nederlandstalige klanten, ook Engelstalige en Duitstalige klanten beter te kunnen bedienen. Tegenwoordig kun je ook een giftcard bestellen en cadeau doen.

Online marketing

Sinds het begin van 2017 mogen wij de volledige online marketing van Nikko Sports uitvoeren. Zo verzorgen wij alle social media posts en campagnes, de advertenties binnen AdWords en SEO-optimalisatie. Tevens bloggen we meerdere keren per maand en sturen we mailings richting de klanten, leveranciers/partners en zakelijke afnemers.

Op zoek naar een nieuw logo, huisstijl of drukwerk?

Online Bazen helpt u graag!

Neem contact op