• 073-2032195
  • info@onlinebazen.nl
  • Onze klanten geven ons een:

Services Details

Conversie optimalisatie

Het genereren van bezoekers is vrij eenvoudig, het laten converteren van deze bezoekers is een stuk lastiger. Het doel van conversie optimalisatie is echter vrij eenvoudig… Een conversie realiseer je door je potentiële klanten aan te spreken en ze te overtuigen. Klinkt makkelijk wellicht, maar dat is het niet.

Als strategisch online marketingbureau zien wij vaak dat conversie optimalisatie geen aandacht krijgt. Er wordt continu gefocust op het optimaliseren van de campagnes, maar minimaal nagedacht over de plek waar de bezoeker landt op het moment dat diegene de website of webshop bereikt. Wist je dat hier minimaal 50% van je winst te behalen valt? Dankzij onze omnichannel strategieën behalen wij de best mogelijke resultaten. Onze kennis van conversie optimalisatie, webdevelopment en SEO-optimalisatie zorgt voor een maximaal rendement.

Conversie optimalisatie strategie

Als conversie optimalisatie specialist beginnen we met een uitgebreid onderzoek en het beantwoorden van diverse vragen. Welke pagina’s komen de conversies momenteel op binnen? Welke pagina’s stappen ze uit? En, hoe ziet het doorklikgedrag van de bezoeker eruit?

Statistieken zijn de basis om tot logische optimalisatiestappen te komen. Dankzij deze vragen wordt het verkoop- of aanvraagproces in kaart gebracht en kan een solide plan op worden gesteld om dit te gaan optimaliseren. Vaak beginnen we met de ‘ quick-wins’, de verbeterpunten die snel geoptimaliseerd zijn en waardoor al snel een positieve veranderingen te zien zal zijn. Stap voor stap bouwen wij verder aan het optimaliseren van de ervaren van bezoekers en het verhogen van het conversiepercentage.

Conversie optimalisatie als onderdeel van de strategie

Als ervaren online marketingbureau weten wij hoe belangrijk conversie optimalisatie is. Wij helpen B2B- en B2C klanten door heel Nederland, en daarbuiten, met conversie optimalisatie. Dit levert jou meer leads, klanten en/of bestellingen op. Wij bepalen samen met jou waar de focus op ligt en hoe je doelen gerealiseerd gaan worden.

Onze Diensten

Conversie optimalisatie

Wat zeggen onze klanten

Certificeringen