• 073-2032195
  • info@onlinebazen.nl
  • Onze klanten geven ons een:

Services Details

Feed marketing

Bij een webshop draait het vaak om één ding: verkopen. Dankzij feed marketing is het mogelijk om direct mee te liften op het succes van grote platformen, zoals Bol.com, Google Shopping, Amazon, Beslist en Marktplaats. Feed marketing zorgt voor snellere aankopen en inzichtelijke resultaten. Wanneer dit goed wordt ingericht kan dit voor een enorme boost zorgen op het aantal verkopen en de groei excellereren.

Feed marketing komt voort uit het woord data feed, wat in feite een expert-bestand is van de productdatabase van een webshop. In dit bestand vind je een actueel aanbod van alle producten, inclusief benodigde productinformatie zoals prijs, omschrijving en voorraad. Gezien het voor webshops steeds lastiger wordt om tegen deze marktplaatsen, affiliates en vergelijkingswebsites te concurreren kan het een verstandige zet zijn om juist te profiteren van het feit dat ze zo groot zijn. Een deel van deze kanalen biedt jou namelijk de mogelijkheid om je assortiment via hen te verkopen. Hier kun jij als webshop een grote slag mee slaan!

Steeds meer webshops maken gebruik van feed marketing kanalen en Online Bazen kan je hierover adviseren, de implementatie verzorgen en de optimalisatie tot in de puntjes uitvoeren. Of je nu een deel van je collectie op Bol.com wilt verkopen of dankzij API-koppelingen je assortiment op tientallen platformen in meerdere landen wilt gaan aanbieden, wij kunnen je helpen. Online Bazen heeft ruime ervaring met effectieve (inter)nationale feed koppelingen en API-koppelingen vanuit webshops in WordPress, Magento en Lightspeed.

Onze Diensten

Wat zeggen onze klanten

Certificeringen