• 073-2032195
  • info@onlinebazen.nl
  • Onze klanten geven ons een:

Services Details

Google Ads (SEA)

Snel en effectief jouw potentiële klanten bereiken? Google Ads kan daar de oplossing voor zijn. Of je nu meer engagement, conversies of naamsbekendheid wil, vrijwel alles is mogelijk binnen Google Ads. 

Omnichannel strategie

Ons team heeft jarenlange ervaring op deze gebieden en veel praktijkervaring opgedaan aan de klantzijde. Als gecertificeerd Google Partner zijn wij deskundig in Search-, Display- en Shopping-campagnes. Onze strategieën hebben altijd als hoofddoel om een gezonde en stabiele toekomst voor onze partners te realiseren. Wij geloven daarom in een omnichannel strategie, waar de focus ligt op adverteren (korte termijn) en organische zichtbaarheid (lange termijn).

Van strategie tot uitvoer

Online adverteren kun je op verschillende manieren aanpakken, maar een ding staat altijd centraal: ‘Relevantie’. Jouw boodschap moet relevant zijn en via het juiste kanaal op het goede moment getoond worden. Daarom gaan we voordat wij een advertentiestrategie uitrollen om de tafel zitten met jou. We willen een zo goed mogelijk beeld van jouw doelgroep. Wat beweegt ze? Wat houdt ze ’s-avonds wakker? En waar zijn ze online te vinden? Dit zijn dingen die we met jou bespreken tijdens een strategiesessie.

Maar hoe gaat de samenwerking er daarna uitzien, vraag jij je misschien af? We nemen de uitvoer van de campagnes op ons en houden de data nauwlettend in de gaten. Zo komen wij er snel achter wat effectief is en wat niet. Aan de hand daarvan voeren we optimalisatie door. Natuurlijk altijd in overleg met jou. Van Google Ads tot omnichannel marketingstrategie, wij helpen jou met het behalen van je doelstellingen.

Onze Diensten

Google Ads

Wat zeggen onze klanten

Certificeringen