• 073-2032195
  • info@onlinebazen.nl
  • Onze klanten geven ons een:

Services Details

Social adverteren

Een effectieve social media advertentiestrategie kan er voor zorgen dat je zichtbaar bent onder je doelgroep en je doelen worden behaalt. Of je nu een webshop hebt in kinderkleding of workshops aanbiedt over business development, adverteren via social kanalen als Facebook, Instagram, Snapchat en LinkedIn kan enorm effectief voor je zijn. Social media is niet alleen een plek waar mensen foto’s van hun kat opzetten om likes te krijgen (Instagram en Facebook) of zakelijke nieuwtjes delen (LInkedIn). Het gaat veel verder dan branding en likes alleen. Facebook is namelijk een zeer effectief kanaal om conversies en leads te genereren.

Door de interacties die mensen hebben op sociale mediakanalen laten zij als het ware een ‘digitale vingerafdruk’ achter. Door een goede doelgroepbepaling die aansluit bij jouw bedrijf kun jij precies die mensen bereiken wiens ‘digitale vingerafdruk’ het meest relevant is voor jouw bedrijf.

Social media advertentiemogelijkheden

Je kan bijvoorbeeld iemand die iets aan zijn winkelmandje heeft toegevoegd, maar niet heeft afgerekend, nogmaals de advertentie tonen. Dit verhoogt het conversiepercentage aanzienlijk en dit stelt jou in staat om jouw doelen nog sneller te behalen. Of dit nu meer verkopen in je webshop of leads zijn.

Binnen social media adverteren is het mogelijk om jouw advertenties op verschillende doelen in te richten om het beste resultaat voor jouw situatie te halen. Wij draaien niet zomaar een simpele advertentie, maar werken altijd met een strategie waarin wij verschillende campagnes draaien om de doelgroep aan te spreken tijdens de verschillende momenten binnen de salesfunnel. We zorgen dat jouw doelgroep verschillende touchpoints heeft met jouw bedrijf en zetten hierbij niet alleen social media advertenties in, maar bijvoorbeeld ook Google Ads en e-mailmarketing. Op deze manier wordt jouw doelgroep via verschillende kanalen aangesproken waardoor jij met jouw bedrijf top of mind blijft bij jouw (potentiële) klanten. Dit wil jij toch ook?

Van strategie tot uitvoer

Wij helpen bedrijven door heel Nederland (en daarbuiten) in verschillende branches met social media adverteren. Naast het creëren van effectieve strategieën is Online Bazen een expert in het uitvoeren van deze strategie. Voor elke doelstelling weten wij de juiste social advertentiestrategie toe te passen. Of het doel nu het genereren van leads is of het boosten van de verkopen in je webshop.

  • Which material types can you work with?

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida.

Onze Diensten

Wat zeggen onze klanten

Certificeringen