• 073-2032195
  • info@onlinebazen.nl
  • Onze klanten geven ons een:

Services Details

Webdevelopment

Online Bazen is ooit begonnen met het idee om bedrijven van A tot Z te kunnen helpen binnen het online landschap. Dit betekent dat we zowel online marketing in de breedste zin verzorgen als het design van websites en webshops. We noemen onszelf graag de partner voor alle digitale uitingen. Een professionele website of webshop is de basis voor ieder bedrijf om online succes te behalen. Een sterk webdesign zorgt ervoor dat de volgende doelen sneller behaald kunnen worden: informeren, leads genereren, branding, service bieden en verkopen. Dat weten wij maar al te goed. Bij het ontwerpen van een nieuwe website of webshop houden wij deze doelen altijd in ons achterhoofd. Het is daarbij wel belangrijk om de focus op één hoofddoel te leggen. Zodat het voor jou altijd duidelijk is of het gewenste resultaat behaald wordt en de gebruiker snapt waarvoor de website dient.

Van idee tot complete website of webshop

Binnen Online Bazen werken we met een vast stappenplan. Allereerst bepalen we in overleg met jou wat de gewenste doelen van de website zijn. Daarna begint de ontwerpfase en houden we nauw contact met je om de website perfect bij jouw merk aan te laten sluiten. Vervolgens beginnen we met de optimalisatie van de structuur en content van de website. Je wilt natuurlijk goed vindbaar zijn op Google. Ten slotte onderhouden we jouw website en voeren aanpassingen door wanneer nodig. Wij leveren niet een website en het is klaar. Online Bazen is van mening dat een website een ongoing proces is en daarom houden we nauw contact met jou om de website verder te optimaliseren.

Online Bazen is gespecialiseerd in het bouwen van websites en webshops. Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van converterende websites tot webshops op maat. Wij denken graag met je mee, om tot een oplossing te komen die aansluit bij de behoefte die bij jou leeft. Om tot een ontwerp te komen die wordt begrepen door de bezoeker en die het hoogst mogelijke resultaat behaalt. Een website of webshops die werkt en die uiteindelijk resultaat oplevert. Daar gaan wij samen met jou voor!

Onze Diensten

Webdevelopment

Wat zeggen onze klanten

Certificeringen