• 073-2032195
  • info@onlinebazen.nl
  • Onze klanten geven ons een:

Services Details

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De meeste mensen starten hun zoektocht naar een dienst, product of bedrijf via een zoekmachine zoals Google. Wij helpen jou bovenaan in Google te komen en staren ons daarbij niet enkel blind op het behalen van topposities. Wij focussen op het uiteindelijke resultaat en jouw (realistische) doelen.

SEO-optimalisatie strategie

Wij geloven niet in het principe dat een SEO-bureau simpelweg ervoor moet zorgen dat jij bovenaan in de zoekmachine komt te staan. Bezoekers zijn maar een nummer, zo ook de posities. Wij focussen ons op het uiteindelijke resultaat. Welk doel heb jij en hoe kan SEO-optimalisatie een positieve bijdrage aan het bereiken van dat doel leveren?

Wij ontwikkelen effectieve SEO-strategieën, voeren uitgebreide zoekwoorden- en concurrentieonderzoeken uit en bouwen effectief richting het doel. Wij focussen ons binnen SEO op 3 pijlers: content, techniek en linkbuilding. Als strategisch online marketingbureau begeleiden wij jou naar het uiteindelijke doel, van strategie tot analyse.

Dankzij onze omnichannel strategieën behalen wij de best mogelijke resultaten. Onze kennis van conversie optimalisatie, webdevelopment en SEO-optimalisatie zorgt voor een maximaal rendement dankzij de onsite- en offsite optimalisatie (beide zijn nodig wanneer je niet alleen maar vindbaar wil zijn, maar ook resultaat wil behalen).

De kracht van een omnichannel strategie

Een mooie website of webshop betekent niet per definitie ook een effectieve. Zo ontwikkelen en optimaliseren wij websites en webshops die conversiegericht zijn gebouwd en goed vindbaar zijn. Wij bundelen deze expertises.

Van strategie tot uitvoer

Wij helpen bedrijven door heel Nederland (en daarbuiten) in verschillende branches met SEO-optimalisatie. Naast het creëren van effectieve strategieën is Online Bazen een expert in het uitvoeren van deze strategie. Voor elke doelstelling weten wij de juiste SEO-strategie toe te passen. Of het doel nu het genereren van leads is of het boosten van de verkopen in de webshop.

Onze Diensten

Zoekmachine optimalisatie

Wat zeggen onze klanten

Certificeringen