Social media marketing & adverteren

Online Bazen > Social media marketing & adverteren
WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over jouw wensen en ideeën. Misschien twijfel je over je huidige aanpak? Heb je het gevoel dat je kennis te kort komt? Wij helpen je graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met online marketing, maar hoe? Nadat de strategie is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met maandelijkse voortgangsgesprekken en/of rapportages, alles om jullie doel te behalen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met je eigen mensen het internet optimaal inzetten voor je bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.in.

lees meer over onze trainingen…

Social media is leuk, maar je wil het natuurlijk graag professioneel inzetten om je bedrijfsdoelen te halen. En dat kan prima! Het is een kansrijke manier om snel en laagdrempelig in contact met je klanten en prospects te komen en met hen te praten. De aanpak die voor jou het beste is bevat de social media kanalen waar je klant mee werkt of waar je klant zich ontspant. We pushen je klant niet, want dat werkt niet zoals je weet. We zijn wel relevant en servicegericht voor je klant, precies zoals jij je klant wilt behandelen.

De wereld van social media is actief, snel en ook veranderlijk. Daar zijn waar jouw klant zit? Daarmee  maak je het verschil. Maar hoe blijf je bij? Online Bazen helpt je hierbij. Welke trends zijn er? Welke social media kanalen komen op of lopen juist terug? En wat draagt het beste bij aan jouw bedrijfsdoelen?

Gebruik je Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, Snapchat, YouTube…. Of juist niet?  Misschien biedt adverteren ook kansen en mogelijkheden voor je.

Social media adverteren

Jouw doelgroep bereiken met een advertentiebudget? Dat kan prima.  Adverteren via social media biedt plenty mogelijkheden bij het bereiken van je doelgroep.

Adverteren op Facebook is populair bij ondernemers. Maar misschien is adverteren via Twitter, LinkedIn of Instagram ook interessant voor jou. Waar zet jij je geld in? Waar zit jouw klant en wat doet je klant daar precies? Welke kansen zijn er en wanneer moet je inspringen? Voor grip op de zaak heb je een slimme aanpak en terugkoppeling nodig. Wij helpen je monitoren en bij het maken van analyses. Wil je pro actief sturen? Online Bazen staat aan je zijde.

Wil je een nieuwe, betere en professionele social media advertentiecampagne? Heb je eerlijk advies over je social media strategie nodig? Maak dan een afspraak met Online Bazen.

Chelsea Bosters
Commercieel EindBaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas

Ik wil informatie over:

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op
Stel nu je vragen!
Stel nu je vragen!
Wat wil je graag van ons weten?
Connecting...
Op dit moment is er even niemand beschikbaar!
Op dit moment zijn onze chat bazen bezet! even geduld
:
:
:
Heb je een vraag aan Online Bazen? Stel hem gerust!
:
:
De chat is beeindigd
Bent u naar wens geholpen tijdens de chatsessie?
Goed Slecht