• 073-2032195
  • [email protected]
  • Onze klanten geven ons een:

Services Details

Social Media

We hoeven je niet meer te vertellen dat social media een essentieel onderdeel is van iedere online marketingstrategie. Maar wist je ook dat social media daadwerkelijk écht bij kan dragen aan het behalen van online omzet? Een effectieve social media strategie kan er voor zorgen dat je zichtbaar bent onder je doelgroep en interactie met ze kunt aangaan. Het peilen van meningen, delen van acties en aanbiedingen en bedrijfsnieuws zijn contentvormen die waardevol kunnen zijn voor je bedrijf.

Social media strategie

Sinds de verandering van het algoritme op social media-kanalen als Facebook en Instagram wordt het voor bedrijven steeds moeilijker om organisch (lees: gratis) resultaat te behalen uit deze kanalen. Daarom is het super belangrijk om een duidelijke social media strategie te hebben. Deze strategie beschrijft hoe en waarom jij social media gaat inzetten. Hieraan ontbreekt het vaak bij bedrijven. Zij plaatsen mondjesmaat wat op social media en zijn in de veronderstelling dat dit voldoende is. Een gemiste kans vinden wij van Online Bazen. 

Strategiesessies

Een social media strategie komt niet zo maar uit de lucht vallen. Elk social media-kanaal is anders en wordt voor andere doeleinden gebruikt. Het is daarom van belang om uit te zoeken welke social media kanalen allemaal passen bij jouw organisatie en doelgroep. Dit is voor ons altijd de basis van een goede social media strategie. We brengen jouw organisatie in kaart aan de hand van een strategiesessie. Waar sta je voor, wat zeggen mensen over je en wat zijn de doelstellingen die we moeten gaan behalen? Als we dit op papier hebben bepalen we samen de ideale doelgroep. Op welke kanalen zijn zij actief? Welke content is voor hen relevant? Als we dit weten bepalen we de ideale merkboodschap, stellen wij de social middelenmix op en maken wij een contentplanning. Daarna beginnen we met de uitvoer en hebben we maandelijks contact om de resultaten en de ROI te bepalen. Vaak zien organisaties in het social media landschap door de bomen het bos niet meer. Wij helpen je graag met het opzetten van jouw multichannel social media strategie om je op het juiste pad te brengen.

  • Which material types can you work with?

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida.

Onze Diensten

Wat zeggen onze klanten

Certificeringen