• 073-2032195
  • [email protected]
  • Onze klanten geven ons een:

Services Details

Facebook

Hoe kun je Facebook succesvol inzetten? Een vraag die veel organisaties zichzelf stellen. Vaak weten ze niet waar te beginnen. Facebook verandert continu en door veranderingen in het algoritme wordt het steeds moeilijker voor bedrijven om het kanaal in te zetten. Updates van bedrijven worden steeds aan minder mensen getoond en het vragen om liken, taggen, delen wordt afgestraft wat voorheen niet zo was. Het is daarom belangrijk om met de veranderingen van Facebook mee te gaan en jouw Facebook-strategie op basis hiervan aan te passen.

Facebook is na WhatsApp nog steeds het grootste social media platform van Nederland. Daarom is het nog steeds hyper relevant om te gebruiken in jouw social media strategie. Wanneer je aan de slag gaat met Facebook marketing is het belangrijk dat jij regelmatig berichten op Facebook zet om bij de doelgroep onder de aandacht te komen. Om erachter te komen welke content werkt voor jouw doelgroep, zul je simpelweg verschillende soorten moeten gaan testen. Uit ervaring kunnen wij echter wel met grote zekerheid zeggen welke soort content wel én niet werkt voor een bepaalde doelgroep.

Facebook is (en blijft) het ideale kanaal om de interactie met jouw doelgroep te bevorderen en conversies te genereren. Voor ieder bedrijf waarvan de doelgroep actief is op Facebook is het eigenlijk een must. Al is het alleen maar om gezien te worden door jouw doelgroep. In Nederland zijn er meer dan 10 miljoen Facebookgebruikers. Eigenlijk wil dit dus zeggen dat jij als organisatie wel actief zou moeten zijn op Facebook. Regelmatig content (met beeld) plaatsen is daarom belangrijk voor jouw autoriteit op dit kanaal. Hoe jij Facebook gaat inzetten bepaal je helemaal zelf. Je kunt alles zelf doen, samenwerken met Online Bazen als sparringpartner of de gehele contentstrategie aan ons overlaten. Maar wat je ook doet, het is in ieder geval belangrijk om regelmatig en consequent actief te zijn op Facebook. 

Onze Diensten

Wat zeggen onze klanten

Certificeringen