• 073-2032195
  • [email protected]
  • Onze klanten geven ons een:

Services Details

LinkedIn

LinkedIn is het kanaal waar jij als B2B-organisatie niet meer omheen kunt. Gebruik jij jouw bedrijfspagina alleen om die vacature die je hebt uit te lichten? Dan is dat een gemiste kans. Nederland kent inmiddels meer dan 7 miljoen geregistreerde LinkedIn-accounts, waarmee ruim 80 procent van de beroepsbevolking in Nederland vertegenwoordigd is. Kortom, meer dan genoeg reden om dit kanaal in te zetten.

Maar wat moet je nu posten op LinkedIn als bedrijf? Je ziet het dagelijks vast wel voorbij komen, berichten die geplaatst worden zonder aandacht te schenken aan de juiste elementen. Het is belangrijk om de juiste balans te vinden tussen fun- en serieuze content (blogs, persberichten, bedrijfsnieuws etc.). 

Bepalen Strategie

Wij bepalen samen met jou wat de beste strategie is. Online Bazen onderzoekt welke doelgroep het meest relevant is voor jouw organisatie. Zo kunnen we een gerichte contentstrategie voor je opstellen.

Ontwerpen en uitvoeren LinkedIn campagne

Wij ontwerpen jouw LinkedIn strategie en doen ook de uitvoer hiervan. In de contentplanning kun jij precies zien wanneer wij welke content plaatsen.

Optimaliseren en uitbreiden campagnes

We analyseren jouw LinkedIn content. Wat werkt wel en wat werkt niet? Aan de hand hiervan gaan we optimaliseren en breiden we de contentstrategie waar nodig uit. Altijd in samenspraak met jou. Zodat je precies op de hoogte bent van de laatste wijzigingen.

Online Bazen helpt lokale ondernemingen tot multinationals met het inzetten van LinkedIn binnen hun social media strategie. Dus wij weten als geen ander hoe we jouw LinkedIn-strategie een boost moeten geven. Neem nu vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.

Onze Diensten

Wat zeggen onze klanten

Certificeringen