• 073-2032195
  • [email protected]
  • Onze klanten geven ons een:

Services Details

Twitter

Waar Twitter een aantal jaar geleden van de aardbodem verdwenen leek te zijn, lijkt het toch een stabiele basis te behouden. Nog steeds zijn zo’n 2,8 Miljoen Nederlanders actief op Twitter. Een miljoen Nederlanders gebruikt het platform dagelijks. De grootste groep gebruikers bestaat uit de leeftijdsgroep 20-39. Wanneer jouw doelgroep binnen deze leeftijdscategorie valt kan het dus super relevant zijn om Twitter in te zetten om jouw doelgroep te bereiken. Online Bazen helpt je hier graag mee.

Twitter als onderdeel van een multichannel-contentstrategie kan veel opleveren. Daarom is het van tevoren belangrijk om te bepalen welke rol Twitter gaat spelen binnen deze strategie. Ga je het gebruiken om verkeer naar jouw website te leiden of wil je er sales mee genereren voor jouw webshop? De mogelijkheden zijn eindeloos en elk doel heeft hoogstwaarschijnlijk een andere aanpak nodig. In berichten van 280 tekens dien jij dit voor elkaar te krijgen. Iets dat in de praktijk vaak lastig blijkt. Daarom is het super belangrijk om het juiste doel voor ogen te hebben.

Daarnaast is het richten op de juiste doelgroep een van de meest cruciale aspecten van jouw strategie. Door het gebruik van relevante hashtags kan jouw ideale doelgroep jou vinden. Voordat wij beginnen met de uitvoer van jouw strategie op Twitter voeren we daarom altijd een gedegen hashtag onderzoek uit. Zo weten we precies welke hashtags jouw doelgroep gebruikt en zo kunnen wij bij hen in de tijdlijn verschijnen. Dus wil jij online succes behalen met Twitter, maar weet je niet waar te beginnen? Of ben je al begonnen, maar loopt het niet zoals je wenst? Neem dan contact ons op en we helpen je graag op weg. #winning

Onze Diensten

Wat zeggen onze klanten

Certificeringen