Millennium Rolomotive: Kwaliteit boven kwantiteit

Periode: Doorlopend

Millennium Rolomotive is een specialist op het gebied van garagedeuren die voornamelijk werkzaam is in Zuid-Limburg. Sinds 2017 verzorgt Online Bazen de online marketing strategie voor dit bedrijf. Millennium Rolomotive is een snelgroeiende partij die voorheen alleen gebruik maakte van traditionele media. Hierin lagen dus veel kansen voor Online Bazen. In deze case vertellen we meer over de strategie en resultaten die we hebben behaald voor Millennium Rolomotive.

  • Zoekmachine optimalisatie
  • SEO copywriting
  • Google Ads
  • Linkbuilding

Situatie en behoefte

Toen Millennium Rolomotive in 2017 binnenkwam bij Online Bazen werd er alleen geadverteerd via vakbladen of de lokale krant. Het was dan ook onduidelijk wat de kosten per aanvraag waren en hoe deze aanvragen binnenkwamen. Daarnaast was de vindbaarheid van de website verre van optimaal. Om deze redenen zocht Millennium Rolomotive naar een partij die kon helpen bij de online zichtbaarheid en zo de aanvragen online kon verhogen.

  • Behoefte 1: Meer online vindbaarheid
  • Behoefte 2: Website vernieuwen en optimaliseren

Gekozen strategie

Stap 1: online marketing strategie

Het is voor Millennium Rolomotive enorm belangrijk om online goed gevonden te worden. Het werd dan ook meteen duidelijk dat er gekozen moest worden voor een SEO strategie. Met deze strategie zorgen we dat Millennium Rolomotive zo hoog mogelijk komt te ranken in Google. Het was verder ook belangrijk om de kwaliteit van de website en de huidige content aanzienlijk te verbeteren. SEO en conversie marketing kunnen dan niet missen in deze online marketing strategie.

Stap 2: Resultaten

Het resultaat van de online marketing strategie is direct duidelijk: Millennium Rolomotive heeft meer online aanvragen en wordt beter gevonden in Google. Dankzij onze SEO strategie komen er zoveel aanvragen binnen dat ze genoodzaakt waren om te stoppen met Social ads. Het werd voor Millennium Rolomotive dan ook steeds belangrijker om potentiële klanten op de juiste manier te adviseren over de diensten die ze aanbieden. Kwaliteit boven kwantiteit dus. 

Omdat kwaliteit voor Millennium Rolomotive een steeds grotere rol ging spelen is er begin 2020 een geheel nieuwe website gebouwd. Dankzij deze nieuwe website is de techniek en laadsnelheid aanzienlijk verbeterd. Verder is ook de gebruiksvriendelijkheid verhoogt. Als resultaat heeft de website een hoger conversiepercentage en werkt deze een stuk fijner dan voorheen. Daarnaast blijft content voor Millennium Rolomotive erg belangrijk. Door een goede on-page SEO optimalisatie wordt Millennium Rolomotive nu gevonden op de juiste keywords en dat werpt zijn vruchten af.

Stap 3: Hoogtepunt

Het hoogtepunt dat wij hebben bereikt met Millennium Rolomotive is niet specifiek met een moment te benoemen. Vanaf 2019 zijn we bezig de online vindbaarheid te verbeteren. Dit heeft gezorgd voor meer sessies, meer websitebezoekers en een hogere ranking in Google. Wel goed om te vernoemen is dat de goede SEO optimalisatie vooral te zien in het aantal top 3 posities die we hebben bemachtigd, namelijk: 19. In juni 2020 waren dit er 3, dat is dus een stijging van 500%. Daarnaast zijn de aanvragen van contactformulieren sinds 2019 verdubbeld dankzij een goede organische vindbaarheid.

Resultaten

100%

meer aanvragen

500%

toename van top 3 keywords

3X

Organisch beter gevonden worden in Google

Online Bazen heeft onze website compleet nieuw ingericht en tevens een online marketing campagne opgezet via vele kanalen. Ze zijn creatief en zeer accuraat. Via korte lijnen is de communicatie makkelijk en kan er snel gereageerd worden. Zeer zeker een aanrader !!

Lucien

Eigenaar Millennium Rolomotive

Benieuwd naar onze aanpak?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.
Call Now Button