Uitvoering

Het plan van aanpak

Na het introductiegesprek doen we een voorstel voor een plan van aanpak met concrete verbeterpunten, activiteiten en welke mensen of specialismes nodig zijn. Gaat u ermee akkoord? Dan gaan we daarna snel aan de slag.

Aan de slag met de strategie

Al ons werk begint met een contentstrategie. Hieruit blijkt welke kanalen u op welke manier het beste inzet voor optimaal resultaat. Ook uw collega’s krijgen steeds meer inzicht in wat wel of niet relevant is voor uw echte doelgroep en voor wat zij nodig hebben. Zo bent u uw klant nóg beter van dienst en lukt het ook om eerder in beeld te komen bij potentiële klanten.

De uitvoering: beter communiceren én conversie verhogen

Als we de strategie invoeren zijn we druk aan het werk met bijvoorbeeld het beter maken van uw website, uw social media kanalen, uw e-mail nieuwbrieven en met content marketing. Rapporten en strategieën, alles wordt uitgevoerd. We zorgen voor vindbare (SEO) content, richten Google Analytics in, zetten tools in, richten social dashboards in, optimaliseren bestaande kanalen, richten mogelijk nieuwe kanalen in, trainen medewerkers om communicatief vaardiger te worden en zorgen dat uw organisatie toekomstbestendig wordt. En dat is best een klus. Nauwe samenwerking met u en uw collega’s is belangrijk voor het beste resultaat. Dat bedoelen we met ambitie!

Meten is weten: analyse en verbetering

Het internet inzetten voor uw business betekent dat u er actief mee werkt. En dat we ook actief monitoren en blijven verbeteren. Wat u ooit ook dacht, communicatie en marketing via het internet is een continu proces. Het internet beweegt. Voor de klant is werken, zoeken, winkelen en ontspannen op internet de normaalste zaak van de wereld. Uw klant verwacht elk jaar betere prestaties, meer gebruiksgemak en betere online service. Dus ook van u. Wij helpen erbij dat u voorop blijft lopen.

WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over jouw wensen en ideeën. Misschien twijfel je over je huidige aanpak? Heb je het gevoel dat je kennis te kort komt? Wij helpen je graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met online marketing, maar hoe? Nadat de strategie is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met maandelijkse voortgangsgesprekken en/of rapportages, alles om jullie doel te behalen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met je eigen mensen het internet optimaal inzetten voor je bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.in.

lees meer over onze trainingen…

Wie zijn de online bazen?

Online Bazen kleurt graag buiten de lijntjes en we begeven ons de buiten gebaande paden. Mede dankzij deze out-of-the box strategie bieden we duidelijkheid en logica voor u als opdrachtgever. Met ons vaste team zorgen wij voor de kwaliteit die u als opdrachtgever en businesspartner mag verwachten, of wij nu de volledige online marketing uit handen nemen of een advertentiecampagne draaien. Wij geloven in de kracht van een partnerschap en de lange termijn.

Uw contactpersonen

Learn More
Chelsea Bosters
Commercieel Eindbaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op