Online Bazen is een Online Marketing en Webdesign Bureau gevestigd in Rosmalen (regio Den Bosch) en Kerkrade (regio Parkstad). Voor onze vestiging in Rosmalen zijn wij op zoek naar een online marketing specialist met minimaal 1 jaar relevante werkervaring. Wij zoeken iemand die gek genoeg is om zich helemaal vast te klampen aan onze klanten (uiteraard niet letterlijk) en net dat stapje extra te zetten. Alles met als doel om voor onze klanten zo goed mogelijke resultaten te realiseren.

Werk jij met je hart, heb jij passie voor en kennis van online marketing, durf jij in een uitdaging te stappen en grote stappen te zetten op het gebied van online marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou! In overleg bedraagt deze functie 32 tot 40 uur per week.

Wat verwachten wij van jou?

– Je hebt HBO denkniveau richting marketing/communicatie
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk)
– Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring
– Je hebt kennis van en ervaring met social media marketing
– Je hebt kennis van en ervaring met Facebook- en Instagram adverteren
– Je hebt kennis van en ervaring met het ontwerpen van banners en social media posts
– Je bent leergierig, gezellig en niet te bang om je handen uit de mouwen te steken

Wat mag je zoal gaan doen?

– Je krijgt de verantwoordelijkheid om onze klanten te adviseren op het gebied van online marketing, social media marketing en design
– Je voert diverse en uitgebreide Social media campagnes uit
– Je stelt content planningen op en voert de social media planning voor diverse klanten uit
– Je schrijft teksten voor posts, banners, websites, etc. indien nodig
– Je optimaliseert aan de hand van eigen inzichten en data
– Je krijgt de ruimte om jouw talent in te zetten voor onze klanten
– Je verzamelt data, analyseert, adviseert en optimaliseert

Wat mag je nog meer gaan doen?

In een kleine organisatie is er iedere dag genoeg te doen. Dankzij de grote diversiteit in klanten en onze brede kennisgebieden en interesses weet je nooit helemaal zeker hoe jouw dag er uit komt te zien. Om deze reden steken wij deze vacature ook zo breed mogelijk in.

Online Bazen zoekt iemand die ervan geniet om zich breed in te zetten voor onze klanten (ook jouw klanten). Iedere dag is anders, maar dat maakt het volgens ons in ieder geval erg leuk. De verantwoordelijkheden die je hebt zijn te dragen, de kansen die dit biedt zijn enorm.

Wat ga je leren?

Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen gedachtegang en werkwijze. Gezien Online Bazen een eigen kijk op online marketing heeft ontwikkeld in al die jaren is het voor ons belangrijk dat jij onze werk- en denkwijze begrijpt en er ook achterstaat. Daarom leren wij je hier graag alles over. Zo zal je met marketeer Chelsea op pad gaan langs klanten en interessante gesprekken ervaren en leren hoe alles reilt en zeilt binnen Online Bazen.

Ook geven we je graag de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Zo kun je regelmatig tijd steken in zelfontwikkeling (social media trainingen, evenementen, etc.) en staat iedereen van ons bedrijf klaar om je te helpen (mits je het op tijd vraagt, drukte…).

Wie zijn wij?

Online Bazen is een strategisch online marketing en webdesign bureau. Wij zijn momenteel met 5 man sterk, maar groeien hard. Zo werken wij voor een grote diversiteit aan klanten in diverse branches door het gehele land. Juist die diversiteit is een groot feest! Bij ons kom je terecht in een jong, enthousiast en divers team dat jou de mogelijkheid biedt om je verder te ontwikkelen en samen met ons die groei voor ons en onze klanten te realiseren.

Soort dienstverband: 32-40 uur (in overleg)
Salaris: In overleg