Online Bazen is een strategisch online marketing bureau gevestigd in Den Bosch. Voor onze vestiging in Den Bosch zijn wij op zoek naar een junior SEO marketeer/Content marketeer.

Heb jij passie SEO-optimalisatie en vind jij het daarnaast leuk om teksten te schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! In overleg bedraagt deze functie 32 tot 40 uur per week.

Wat verwachten wij van jou?


–  Je hebt HBO denkniveau richting marketing/communicatie
–  Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk)
–  Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring
–  Je hebt kennis van SEO-richtlijnen en Google Analytics
–  Je bent leergierig, gezellig en niet te bang om je handen uit de mouwen te steken.

Wie zijn wij?

Online Bazen is een strategisch online marketing bureau. Online Bazen is gespecialiseerd in SEO, SEA, Social media adverteren, Emailmarketing, Feed marketing en conversie optimalisatie. Wij werken voor een grote diversiteit aan klanten door het gehele land. Bij ons kom je terecht in een jong en enthousiast team dat jou de mogelijkheid biedt om je verder te ontwikkelen. Samen gaan we een groei voor onze klanten realiseren.

Wij groeien hard door. Ons doel is om eind 2022 met minimaal 20 specialisten te zijn. Jij speelt daarin hopelijk een belangrijke rol!

Wat mag je gaan doen?


– Je krijgt de verantwoordelijkheid om onze klanten te adviseren op het gebied van SEO-optimalisatie en webteksten
– Je bouwt strategieën en voert diverse SEO werkzaamheden uit, zoals het schrijven van blogs, websiteteksten en landingspagina’s, het voeren van zoekwoordenonderzoeken en het analyseren van data.
– Je stelt mailings op voor klanten
– Je krijgt de ruimte om jouw talent in te zetten voor onze klanten.
– Je verzamelt data, analyseert, adviseert en optimaliseert.

Wat mag je nog meer gaan doen?

Bij Online Bazen is er iedere dag genoeg te doen. Dankzij de grote diversiteit in klanten, onze brede kennisgebieden en interesses weet je nooit helemaal zeker hoe jouw dag er uit komt te zien.

Online Bazen zoekt iemand die ervan geniet om zich breed in te zetten voor onze klanten. Iedere dag is anders, maar dat maakt het volgens ons in ieder geval erg leuk. De verantwoordelijkheden die je hebt zijn te dragen, de kansen die dit biedt zijn enorm.

Soort dienstverband: 32-40 uur (in overleg)
Salaris: vanaf €2500 bruto per maand (op basis van 40 uur)

Solliciteren? Mail naar chelsea@onlinebazen.nl met je CV en motivatie. Tot snel?