Ben jij gespecialiseerd in online marketing? Weet jij als geen ander hoe je met een online campagne impact maakt, het juiste publiek bereikt en stuurt op resultaten? Hou je daarnaast graag de touwtjes in handen, vind je klantcontact leuk en ben je iemand die graag met anderen samenwerkt? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken een online marketeer en projectmanager in één. In overleg bedraagt deze functie 32 tot 40 uur per week.

Wat mag je gaan doen?

In deze functie ben je specialist op het gebied van online marketing en stuur jij hier tevens diverse projecten aan als project manager. Je wordt blij van het bedenken en uitrollen van campagnes. Je bent continu met de klant in gesprek om het ‘hogere doel’ te bepalen en de klant te begeleiden naar het uiteindelijke doel.

Als projectmanager begeleid je de klant en je team die betrokken is bij dit project. Je kijkt kritisch naar het gedane werk van je collega’s maar geeft ook complimenten wanneer iemand dit verdient. We doen het immers samen! 

Ook ben je zelf regelmatig bezig met de uitvoer van de campagnes. Zo bouw je social ads campagnes en/of Google campagnes, schrijf je teksten en optimaliseer je landingspagina’s. Maar ook meet je resultaten, stuur je hierop bij en deel je inzichten en statistieken met de klant. Rapporteren over resultaten naar de klant of richting collega’s vind je leuk! Uit ervaring kun en durf jij die adviseursrol op je te nemen en help je collega’s en klanten verder.

Je bent bekend met online strategieën. Een See-Think-Do-Care strategie is voor jou niet onbekend en kun je zo op papier zetten. Doe jij het op een andere manier? Dan worden we ook heel blij! Jij weet gewoon wat je doet en die vrijheid mag je bij ons ook pakken.

Wie ben jij?

 • Je hebt HBO werk-en denkniveau richting online marketing
 • Je hebt ervaring met het bedenken, opzetten en uitvoeren van (online) campagnes
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk)
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring, het liefst aan bureauzijde
 • Je bent leergierig, gezellig en niet te bang om je handen uit de mouwen te steken
 • Je vindt het leuk om data inzichtelijk te maken en logisch te verklaren richting je collega’s en klanten
 • Je werkt zelfstandig en schakelt snel
 • Je bent realistisch en goed in prioriteiten stellen
 • Je bent stressbestendig, besluitvaardig en bezit een flinke portie overtuigingskracht
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je hebt een helikopterview waardoor je complexe situaties en problemen snel kan oplossen
 • Je beheert de processen en zorgt, daar waar nodig, voor verbeterpunten
 • Je durft te delegeren en kan taken uit handen geven waarbij je beseft dat je wel altijd verantwoordelijk blijft

Naast de bovenstaande punten vinden wij het vooral belangrijk dat jij past binnen ons team. Je bent eerlijk, enthousiast over je vak en je werkt elke dag omdat je je vak het leukste vak ter wereld vindt. Wij zoeken ook geen ja-knikkers, wij zoeken mensen die zichzelf en elkaar uitdagen en eerlijk naar elkaar zijn. Alleen zo worden wij elke dag beter, en zo ook onze klanten. 

Wie zijn wij?

Online Bazen is een strategisch online marketing bureau. Online Bazen is gespecialiseerd in SEO, SEA, Social media adverteren, Emailmarketing, Feed marketing en conversie optimalisatie. Wij werken voor een grote diversiteit aan klanten door het gehele land. Bij ons kom je terecht in een jong en enthousiast team dat jou de mogelijkheid biedt om je verder te ontwikkelen. Samen realiseren wij groei voor onze klanten.

Wij groeien hard door. Ons doel is om eind 2022 met minimaal 20 specialisten te zijn. Jij speelt daarin een belangrijke rol als spil in het web.

Soort dienstverband: 32-40 uur (in overleg)
Salaris: vanaf €3000 bruto per maand (op basis van 40 uur)
Functie beschikbaar vanaf 1 augustus 2021.

Solliciteren? Mail naar chelsea@onlinebazen.nl met je CV en motivatie. Tot snel?