• 073-2032195
  • [email protected]
  • Onze klanten geven ons een:

Services Details

Web Development

Online Bazen is ooit begonnen met het idee om bedrijven van A tot Z te kunnen helpen binnen het online landschap. Dit betekent dat we zowel online marketing in de breedste zin verzorgen als het design van websites. We noemen onszelf graag de partner voor alle digitale uitingen. Een professionele website of webshop is de basis voor ieder bedrijf om online succes te behalen. Een sterk webdesign zorgt ervoor dat de volgende doelen sneller behaald kunnen worden: informeren, leads genereren, branding, service bieden en verkopen. Dat weten wij maar al te goed. Bij het ontwerpen van een nieuwe website houden wij deze doelen altijd in ons achterhoofd. Het is daarbij wel belangrijk om de focus op één hoofddoel te leggen. Zodat het voor jou altijd duidelijk is of het gewenste resultaat behaald wordt.

Van idee tot complete website

Binnen Online Bazen werken we met een vast stappenplan. Allereerst bepalen we in overleg met jou wat de gewenste doelen van de website zijn. Daarna begint de ontwerpfase en houden we nauw contact met je om de website perfect bij jouw merk aan te laten sluiten. Vervolgens beginnen we met de optimalisatie van de structuur en content van de website. Je wilt natuurlijk goed vindbaar zijn op Google. Ten slotte onderhouden we jouw website en voeren aanpassingen door wanneer nodig. Wij leveren niet een website en het is klaar. Online Bazen is van mening dat een website een ongoing proces is en daarom houden we nauw contact met jou om de website verder te optimaliseren. 

Van website tot resultaat

Iedere website of webshop die wij opleveren is gebouwd vanuit de klantbehoefte. Zowel inhoudelijk als visueel zorgt Online Bazen voor de juiste inrichting, waarbij conversie-optimalisatie niet wordt overgeslagen. Voor 80% van onze webdesign klanten mogen wij ook de online marketing verzorgen. En dat is niet zonder reden: Zo heb je slechts één partner voor je volledige online aanpak en dat brengt vele voordelen met zich mee. Wij zijn van mening dat het bouwen van een website pas het begin is van jouw online reis. Je hebt nu een mooie goedwerkende website, dit is de basis van jouw nieuwe online marketingstrategie. Dus die moet je optimaal gaan gebruiken. Een nieuwe sportwagen laat je toch niet de garage staan?

Onze Diensten

Web Development

Wat zeggen onze klanten

Certificeringen