• 073-2032195
  • [email protected]
  • Onze klanten geven ons een:

Services Details

Webshops

Iedereen koopt tegenwoordig producten online. Of het nu kleding, meubels of boodschappen zijn. Vrijwel alles is tegenwoordig online te verkrijgen. Daarom kun je als bedrijf dat producten verkoopt niet meer achterblijven. Wij hebben voor bedrijven in verschillende branches webshops mogen ontwikkelen. Daarom weten wij als geen ander hoe we voor jou een webshop kunnen maken die een echte geldmachine kan worden. Of je nu een webshop wilt beginnen voor auto-onderdelen of een webshop waar jij terrasoverkappingen verkoopt. Wij weten daar wel raad mee. 

CMS-systemen

De webbouwers van Online Bazen maken de webshops in WooCommerce, een flexibele, open source eCommerce-oplossing gebaseerd op WordPress. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen ter wereld en dat is niet zonder reden. Het systeem is super snel, verzekerd dat jij goed vindbaar bent in Google en is zeer gebruiksvriendelijk. Met het beheersysteem is het namelijk erg simpel om prijzen of productinformatie te wijzigen. 

Daarnaast zijn de statistieken simpel en begrijpelijk. Met behulp van SEO zorgen wij ervoor dat jouw webshop makkelijk vindbaar is in Google tussen al die andere webshops. Volgens ons is een webshop gebouwd op drie belangrijke pijlers: design, conversiegerichtheid en gebruiksgemak. Een webshop moet de gebruiker meteen aanspreken en een wauw-factor geven. Het zorgt ervoor dat bezoekers op je webshop blijven.

Van bezoeker naar koper

Nu bezoekers op je website blijven wil je natuurlijk dat zij betalende klanten worden. Daarom is het zeer belangrijk dat een webshop conversiegericht is opgebouwd. Hierbij is het heel belangrijk om goed te weten wie jouw klant is en wat hen aanspreekt. Samen met jou stellen we het klantprofiel op. Aan de hand hiervan maken we de customer journey inzichtelijk. En bedenken we samen hoe we ervoor kunnen zorgen dat zoveel mogelijk bezoekers converteren in betalende klanten. Ten slotte moet een webshop makkelijk in gebruik zijn. Je wilt dat jouw klanten zo weinig mogelijk frictie hebben in het aankoopproces. Het moet super simpel zijn voor jouw klanten zijn om een product te bekijken en af te rekenen. Wij houden hier rekening mee in het bouwen van een webshop.

Beschik jij al over een webshop en wil jij kijken of er nog meer te halen valt? Of wil je een nieuwe webshop beginnen? We helpen je graag op weg!

 

Onze Diensten

Webdevelopment

Wat zeggen onze klanten

Certificeringen