• 073-2032195
  • [email protected]
  • Onze klanten geven ons een:

Services Details

Websites

Online Bazen staat bekend als een betrouwbare partner voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van professionele websites. Wij denken graag met je mee, om strategisch de juiste keuzes te maken die resulteren in een website op maat.

Van idee tot complete website

Binnen Online Bazen werken we met een vast stappenplan. Allereerst bepalen we in overleg met jou wat de gewenste doelen van de website zijn. Daarna begint de ontwerpfase en houden we nauw contact met je om de website perfect bij jouw merk aan te laten sluiten. Vervolgens beginnen we met de optimalisatie van de structuur en content van de website. Je wilt natuurlijk goed vindbaar zijn op Google. Ten slotte onderhouden we jouw website en voeren aanpassingen door wanneer nodig. Wij leveren niet een website en het is klaar. Online Bazen is van mening dat een website een ongoing proces is en daarom houden we nauw contact met jou om de website verder te optimaliseren.

Van website tot resultaat

Iedere website die wij opleveren is gebouwd vanuit de klantbehoefte. Zowel inhoudelijk als visueel zorgt Online Bazen voor de juiste inrichting, waarbij conversie-optimalisatie niet wordt overgeslagen. Voor 80% van onze webdesign klanten mogen wij ook de online marketing verzorgen. En dat is niet zonder reden: Zo heb je slechts één partner voor je volledige online aanpak en dat brengt vele voordelen met zich mee. Wij zijn van mening dat het bouwen van een website pas het begin is van jouw online reis. Je hebt nu een mooie goedwerkende website, dit is de basis van jouw nieuwe online marketingstrategie. Dus die moet je optimaal gaan gebruiken. Een nieuwe sportwagen laat je toch niet de garage staan?

 

Onze Diensten

Webdevelopment

Wat zeggen onze klanten

Certificeringen