[simpleresponsiveslider]

Webdesign Bureau in Den Bosch

Een goede website of webshop is een verlengstuk van je bedrijf. Dit begrijpen wij bij Online Bazen. Online Bazen werkt in het webdesign proces samen met een diversiteit van partners uit Den Bosch en omgeving op het gebied van webdesign. Zo focussen wij ons niet op 1 specifiek CMS systeem, maar adviseren wij eerlijk en vanuit de filosofie en doelstellingen van het bedrijf. Doel hierbij is om elke klant te kunnen bedienen, met elk budget.

Wij werken altijd met een content Management Systeem, zodat de klant ook zonder technische kennis, ook zelf altijd aanpassingen kan doen. Hiermee werken wij met diverse CMS-systemen, zoals WordPress, Drupal, Magento en Joomla!.

Wat is het verschil per CMS-systeem?

Elk CMS-systeem heeft zo zijn voor- en nadelen. Door vooraf te bepalen wat de doelen en wensen van de klant te zijn kunnen wij een goed advies geven voor het meest geschikte CMS-systeem. Zo zijn Joomla! vaak nteressant voor bedrijfswebsites voor MKB, WordPress voor bedrijfswebsites en kleine webshops en Magento voor de zwaardere en grotere webshops. Maar (gelukkig) wil elke klant iets anders en kan het zomaar voorkomen dat een ander CMS of een andere aanpak beter geschikt is voor een bepaalde klant. Ook dan zullen wij eerlijk advies geven.

Op zoek naar een webdesign bureau in Den Bosch?

Heb je interesse in een professioneel webdesign bureau in Den Bosch? Ben je toe aan vernieuwing of op zoek naar professioneel en eerlijk advies over de huidige website of webshop? Maak dan een afspraak met Online Bazen zodat je precies weet welke mogelijkheden er zijn.

WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over jouw wensen en ideeën. Misschien twijfel je over je huidige aanpak? Heb je het gevoel dat je kennis te kort komt? Wij helpen je graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

In totaal werken wij met 20 online partners samen, van SEO-bureaus tot online strategie. Van MKB- tot A-bureaus. Wij bieden voor elk bedrijf de juiste oplossingen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met je eigen mensen het internet optimaal inzetten voor je bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.in.

lees meer over onze trainingen…

Wie zijn de online bazen?

Krachten bundelen geeft de beste resultaten. Daarom zetten wij specialisten uit ons netwerk in voor een overall view. Wij werken actief samen en delen openlijk kennis via MarketingMed en events. Alles wat we doen, doen we met passie, betrokkenheid en met een open mind. We geven duidelijkheid aan jullie als onze opdrachtgever over wat je kunt verwachten, want samenwerken doe je nooit alleen. We geloven in partnerschap, dus samen met jou.

Online Bazen is onderdeel van online marketing blogplatform Marketingmed, een kennisplatform voor online marketeers.

De Bazen:

Learn More
Chelsea Bosters
Commercieel EindBaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas
Stel nu je vragen!
Stel nu je vragen!
Wat wil je graag van ons weten?
Connecting...
Op dit moment is er even niemand beschikbaar!
Op dit moment zijn onze chat bazen bezet! even geduld
:
:
:
Heb je een vraag aan Online Bazen? Stel hem gerust!
:
:
De chat is beeindigd
Bent u naar wens geholpen tijdens de chatsessie?
Goed Slecht