Webdesign

Online Bazen > Webdesign
WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over jouw wensen en ideeën. Misschien twijfel je over je huidige aanpak? Heb je het gevoel dat je kennis te kort komt? Wij helpen je graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met online marketing, maar hoe? Nadat de strategie is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met maandelijkse voortgangsgesprekken en/of rapportages, alles om jullie doel te behalen.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met je eigen mensen het internet optimaal inzetten voor je bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.in.

lees meer over onze trainingen…

Jouw website is geen eenheidsworst! Dit verlengstuk van je bedrijf verdient een goed design. Welk systeem (content management systeem)  het beste past en hoe je dat het beste ontwerpt? Daar adviseren wij eerlijk over, vanuit de filosofie en doelstellingen van je bedrijf.

Een professionele website

De baas worden over je website kan! Met een Content Management Systeem (CMS), kan je ook zonder technische kennis zelf je site up to date houden en aanpassingen doen. Wij werken met diverse CMS-systemen, zoals WordPress, Drupal, Magento en Joomla!.

Wat is het verschil per Content Management Systeem?

Elk Content Management Systeem (CMS) heeft andere voordelen. Hoe jouw klant je site gebruikt en welke business je eruit wilt halen zijn cruciaal voor je CMS keuze. Er is volop keuze in CMS’en. Maar welk CMS qua kosten en mogelijkheden het beste bij jou past, daar staan we je graag in bij. 

Wil je een professionele website of webshop? Online Bazen geeft je professioneel en eerlijk advies. Meer weten wat voor jou goed kan werken? Als je koffie hebt komen we graag bij je langs.

Chelsea Bosters
Commercieel EindBaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas

Ik wil informatie over:

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op
Stel nu je vragen!
Stel nu je vragen!
Wat wil je graag van ons weten?
Connecting...
Op dit moment is er even niemand beschikbaar!
Op dit moment zijn onze chat bazen bezet! even geduld
:
:
:
Heb je een vraag aan Online Bazen? Stel hem gerust!
:
:
De chat is beeindigd
Bent u naar wens geholpen tijdens de chatsessie?
Goed Slecht