Webdesign

Online Bazen > Webdesign

Webdesign

WAT DOEN DE ONLINE BAZEN?

ADVIES

Een introductiegesprek gaat over uw wensen en ideeën. Misschien twijfelt u over uw huidige aanpak? Heeft u het gevoel dat u kennis te kort komt? Wij helpen u graag met het bekijken en overwegen van de mogelijkheden..

Lees meer over ons advies…

UITVOERING

Aan de slag met een nieuwe website en een nieuw design, maar hoe? Nadat het design gezamenlijk is bepaald zetten wij het stappenplan uit en gaan we aan de slag. Met eventueel voortgangsgesprekken of meerdere webdesign voorbeelden, alles om een mooi design neer te zetten.

Lees meer over de uitvoering…

TRAININGEN

Met uw eigen mensen het internet optimaal inzetten voor uw bedrijfsresultaten en doelen. Dat is best een uitdaging. Online Bazen biedt diverse trainingen, maar ook coaching en begeleiding aan. Op maat, individueel of voor een groep.

lees meer over onze trainingen…

De website is het uithangbord van uw bedrijf of organisatie. Een website of webshop moet daarom uniek zijn en passen bij uw branding, huisstijl. Maar ook bij de filosofie en doelstellingen van uw bedrijf. Of u nou een lokale bakker op de hoek bent, of een groot internationaal kledingmerk hebt, iedere website of webshop vraagt om eigen, unieke functionaliteiten. Niet alleen dat, maar u hebt natuurlijk ook een bepaald doel voor ogen. Is uw website puur informatief of is het een verlengstuk van uw fysieke winkel en wilt u uw producten online verkopen?

Onze website specialisten zijn goed in het bouwen, onderhouden en programmeren van uw website of webshop naar uw wens. Daarnaast geven we graag een eerlijk advies over bijvoorbeeld de indeling, welke het beste aansluit bij uw doelstellingen. Een professionele website vraagt daarnaast om een stabiel CMS-systeem. De Webdeveloper is gespecialiseerd in het bouwen van webshops in WordPress en WooCommerce. We helpen u ook graag bij het onderhouden van andere CMS-systemen zoals bijvoorbeeld Magento, Drupal en Joomla!.

Wanneer u uw website of webshop laat maken door Online Bazen wordt deze niet alleen zoekmachinevriendelijk opgeleverd, maar ook responsive. Hierdoor is uw website of webshop ook geschikt voor mobiel en tablet. De websites en webshops die wij opleveren voldoen aan de laatste nieuwe technieken en wij vinden het enorm belangrijk dat u deze ook zelf kan bijhouden. Zo heeft u het volledige beheer over uw eigen website! Mocht u hier niet uitkomen dan staan wij natuurlijk klaar om u te helpen.

Omdat u bij de realisatie van uw website natuurlijk niet over 1 nacht ijs wilt gaan en alles er uit moet zien zoals u dat graag ziet, vinden wij natuurlijk dat de website die we voor u gaan maken pas klaar is als u voor de volle 100% tevreden bent.

Benieuwd naar onze klanten? Bekijk hier onze portfolio van afgeronde projecten.

Chelsea Bosters
Commercieel EindBaas / Marketing Baas
Maurice Stitzinger
Technische Eindbaas / (Web)Design Baas

Ik wil informatie over:

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op de website toch nog een aantal vragen heeft. Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op